Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Champions League: Να χαλάσει το ντεμπούτο του Μουρίνιο θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυ­μπια­κός είναι έτοι­μος να αντι­με­τω­πί­σει την Τρί­τη (26/11, 22:00 Cosmote TV) στην Αγγλία την Τότε­ναμ με στό­χο να κυνη­γή­σει τα όνει­ρά του στη διορ­γά­νω­ση. Οι Πει­ραιώ­τες έχουν να αντι­με­τω­πί­σουν τους φινα­λίστ του Champions League σε μία αγω­νι­στι­κή που ενδε­χο­μέ­νως μπο­ρεί να τους χαρί­σει πολ­λά οφέλη.

Οι παί­κτες του Πέδρο Μαρ­τίνς απέ­δει­ξαν στον πρώ­το γύρο ότι μπο­ρούν να κοι­τά­ξουν την Τότε­ναμ στα μάτια. Η μεγά­λη δια­φο­ρά, βέβαια, είναι ότι ο Ολυ­μπια­κός αγω­νί­ζε­ται εκτός έδρας, απέ­να­ντι στην Τότε­ναμ του Μουρίνιο.

Βαθ­μο­λο­γι­κά οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» έχουν έντο­νο ενδια­φέ­ρον, καθώς σε περί­πτω­ση που νική­σουν διεκ­δι­κούν την πρό­κρι­ση στην επό­με­νη φάση του θεσμού. Γι’ αυτό και στο στρα­τό­πε­δο του Ολυ­μπια­κού θέλουν να τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Ο Πέδρο Μαρ­τίνς δεν έχει κατα­στα­λά­ξει στην ενδε­κά­δα και αν δεν κρύ­βει και πάλι (σ.σ. όπως στο Μόνα­χο) κάποιον άσο στο μανί­κι τότε δύο είναι οι θέσεις που είναι αμφί­βο­λες. Αυτή του Καμα­ρά με τον Βαλ­μπου­ε­νά και το «αιώ­νιο» δίλημ­μα του Γκε­ρέ­ρο με τον Ελ Αρα­μπί. Από εκεί και πέρα οι εννιά «σίγου­ροι» είναι οι: Σα, Τσι­μί­κας, Ομάρ, Μεριά, Σεμέ­δο, Γκι­γιέρ­με, Μπου­χα­λά­κης, Ποντέν­σε, Μασούρας.

Ο Βούλ­γα­ρος, Γκε­όρ­γκι Καμπά­κοφ, ορί­στη­κε από την UEFA να διευ­θύ­νει τον αγώνα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο