Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Champions League: Ξεκίνησε σαν όνειρο για τον Ολυμπιακό, κατέληξε συντριβή

Καλύ­τε­ρο ξεκί­νη­μα δε θα μπο­ρού­σαν να φαντα­στούν στον Ολυ­μπια­κό στη δοκι­μα­σία  με την Τότε­ναμ στο Λον­δί­νο, για την 5η αγω­νι­στι­κή του Β’ ομί­λου του Champions League. Ζού­σαν ένα όνει­ρο οι φίλα­θλοι του Ολυ­μπια­κού. Το χρο­νό­με­τρο έδει­χνε 19′ και ο Ολυ­μπια­κός βρι­σκό­ταν μπρο­στά με 2–0! Προ­δό­θη­κε όμως από τα λάθη του και ο θρί­αμ­βος έγι­νε συντριβή…

Ο Ολυ­μπια­κός ανοί­γει το σκορ! Με σουτ με το αρι­στε­ρό του Ελ Αρα­μπί έξω από την περιο­χή οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» ανοί­γουν το σκορ.

19΄ Γκολ για τον Ολυ­μπια­κό (0–2)!!! Ο Μασού­ρας εκτέ­λε­σε το κόρ­νερ, ο Γκι­λιέρ­με έκα­νε τακου­νά­κι και ο Σεμέ­δο εκτέ­λε­σε από κοντά!

Στις καθυ­στε­ρή­σεις (45+1΄)  Τότε­ναμ μειώ­νει σε 1–2. Γύρι­σμα του Οριέ από τα δεξιά, μοι­ραίο λάθος του Μεριά και ο Ντε­λέ Άλι γρά­φει το 1–2 και με το ξεκί­νη­μα του β’ ημι­χρό­νου (50΄) η Τότε­ναμ ισο­φα­ρί­ζει! Ο Μόου­ρα γύρι­σε από δεξιά στον Κέιν, ο οποί­ος με πλα­σέ έγρα­ψε το 2–2.

Το δεύ­τε­ρο μέρος ήταν παρά­στα­ση για έναν ρόλο.  Δεν άργη­σε να έρθει και η πλή­ρης ανα­τρο­πή. Στο 73΄ μπρο­στά η Τότε­ναμ (3–2)! Με σουτ του Οριέ μέσα από την περιο­χή και δεξιά. και στο 77΄ η Τοτε­ναμ γρά­φει το 4–2! O Έρικ­σεν εκτέ­λε­σε το φάουλ και ο Κέιν με κεφα­λιά δια­μορ­φώ­νει το 4–2.

Οι «Πετει­νοί» με αυτή τη νίκη προ­κρί­θη­καν στους «16» του θεσμού, ενώ ο Ολυ­μπαι­κός στην τελευ­ταία αγω­νι­στι­κή θα κοντα­ρο­χτυ­πη­θεί με τον Ερυ­θρό Αστέ­ρα. Οι Πει­ραιώ­τες θέλουν μόνο νίκη για να συνε­χί­σουν στο Europa League.

Η 11άδα της Τότε­ναμ: Γκα­σα­νί­γκα, Οριέ, Αλντερ­βάι­ρελντ, Σάν­τσες, Ρόουζ, Ντάιερ, Γουίνκς, Άλι, Μόου­ρα, Σον, Κέιν.

Η 11άδα του Ολυ­μπια­κού με διά­τα­ξη 4–3‑3: Σα, Ομάρ, Σεμέ­δο, Μεριά, Τσι­μί­κας, Καμα­ρά, Γκι­λιέρ­με, Μπου­χα­λά­κης, Ποντέν­σε, Μασού­ρας, Αραμπί.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο