Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Documento: Διάλειμμα στον …«αντιδεξιό» αγώνα με συνέντευξη ακροδεξιού!

«Συμπτώσεις;»

Τον Χρήστο Γούδη άλλοι τον θυμούνται να παρεμβαίνει με την ακαδημαϊκή του ιδιότητα σε κάτι μεταμεσονύχτιες εκπομπές, από τις οποίες παρέλαυνε κάθε πιθανή και απίθανη περίπτωση συνωμοσιολόγων και «ψεκασμένων». Άλλοι τον θυμούνται για την υποψηφιότητά του με τον ΛΑ.Ο.Σ. το 2007. Οι περισσότεροι όμως τον γνωρίζουν ως τον «διανοητή» των φασιστοειδών, αφού συνεργάστηκε με τη Χρυσή Αυγή, ενώ εκλέχθηκε και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με επικεφαλής τον κατάδικο ναζί Κασιδιάρη το 2014. Στη συνέχεια εμφανιζόταν στο πλάι του τελευταίου σε πάνελ διαδικτυακών εκπομπών της εγκληματικής οργάνωσης, ενώ αρθρογραφούσε στη φασιστοφυλλάδα «Ελεύθερη Ώρα».

Από την περασμένη Κυριακή, όμως, ο Χρ. Γούδης έχει στο παλμαρέ του άλλη μια εμφάνιση: Αυτήν τη φορά φιλοξενήθηκε στην εφημερίδα «Documento», παραχωρώντας συνέντευξη για ένα πρόσφατο βιβλίο του. Ποιος ξέρει γιατί η συγκεκριμένη εφημερίδα, σε ένα διάλειμμα από τον …«αντιδεξιό» αγώνα, ανέλαβε το «ξέπλυμα» του συγκεκριμένου φασιστοειδούς, η πορεία του οποίου δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες.

Αντί άλλου σχολίου, ας σημειωθεί μόνο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται τέτοιες «συμπτώσεις»: Το 2015, επιχειρηματολογώντας για την ανάγκη «συνεννόησης με τους εταίρους», ο Γούδης έδινε τα συγχαρητήριά του στην «πατριωτική πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ» για το 3ο μνημόνιο που υπέγραψε μετά το δημοψήφισμα…»

«Ριζοσπάστης», 5/11/2021

Σημείωση «Ατέχνως»

Ψάχνοντας σήμερα, 6/11/2021, την συνέντευξη του Χρ. Γούδη στην ιστοσελίδα του «Documento» διαπιστώσαμε ότι η σελίδα έχει αφαιρεθεί.

documento goudis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκδόσεις Ατέχνως Atexnos