• [ Δικοί σου εχθροί, δικοί μου εχθροί /του σκεφτόμενου ανθρώπου είναι εχθροί]
Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Δωρεάν “Βραδιές Κινηματογράφου” από το Δήμο Χαϊδαρίου

Άλλη μια νέα πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου που θα γεμίσει τις καλοκαιρινές Δευτεριάτικες βραδιές με ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου, έχοντας επίγνωση των οικονομικών δυσκολιών, παίρνει μία ακόμα πρωτοβουλία και διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΡΙΝΟΥ ΣΙΝΕΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Πρόκειται για μία προσπάθεια που έρχεται να συμπληρώσει τις δεκάδες πολιτιστικές και αθλητικές πρωτοβουλίες που έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος Χαϊδαρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στον καθένα να απολαύσει αγαπημένες ταινίες παλιότερες και νέες αλλά και επιλεγμένες παιδικές ταινίες, κάνοντας τις καλοκαιρινές βραδιές όσο το δυνατόν πιο ευχάριστες για τα παιδιά, τους ενήλικες ακόμα και για τους απαιτητικούς και «υποψιασμένους» σινεφίλ.

cine-katerina2

Ο Δήμος Χαϊδαρίου σας προσκαλεί από Δευτέρα 11/7 και κάθε Δευτέρα για εννέα παραστάσεις, στις 9:00 μ.μ. σε ΔΩΡΕΑΝ «βραδιές κινηματογράφου» που διοργανώνει στο θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕ Κατερίνα» (Δαβάκη 18).

Η είσοδος θα γίνεται με πρόσκληση (για 2 άτομα) και οι Δημότες θα μπορούν να την προμηθευτούν από το Γραφείο Ανέργων στο ισόγειο του Δημαρχείου Χαϊδαρίου (Στρ. Καραϊσκάκη 138 & Επαύλεως) με την προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή την ημέρα της προβολής από την είσοδο του κινηματογράφου.