Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Έξω οι εγκληματίες ναζί της Χρυσής Αυγής από τα στρατόπεδα: Ανακοίνωση-καταγγελία της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ

Καταγγελία για την παρουσία βουλευτή της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή σε ορκωμοσία νεοσυλλέκτων κάνει η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ με σχετική ανακοίνωση της, αναφέροντας τα όσα συνέβησαν στο στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ» την Παρασκευή 30/3/2018.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο βουλευτής του Κόμματος Κ.Στεργίου αποχώρησε από την τελετή ορκωμοσίας όταν έγινε αντιληπτό ότι προσκεκλημένος ήταν βουλευτής της ναζιστικής οργάνωσης και κατήγγειλε τόσο στον Αντιστράτηγο Δ. Ζερβάκη, Διοικητή της 1ης Στρατιάς όσο και στον Διοικητή της 32ης Τ/ΠΝ, Ταξίαρχο Ε. Παπαδόπουλο. 

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρει τεράστιες ευθύνες γιατί περιφέρει στα στρατόπεδα τα υπόδικα στελέχη της Χρυσής Αυγής. Θέλει να νομιμοποιήσει στη συνείδηση του λαού, αλλά και του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, τη ναζιστική – εγκληματική δράση των απογόνων του Χίτλερ και των Ταγμάτων Ασφαλείας» σημειώνει η ανακοίνωση της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ και προσθέτει:

«Δεν είναι η πρώτη φορά. Πριν λίγες μέρες έδωσε βήμα για δηλώσεις στους ναζιστές – εγκληματίες μετά το τέλος της παρέλασης στις 25 Μάρτη στην Αθήνα για να κάνουν για μια ακόμα φορά ψευτοπατριωτική άθλια παράσταση. Χέρι χέρι είχαν πάει σε στρατόπεδο στο Καστελόριζο, τους καλούν επανειλημμένα σε ασκήσεις και εκδηλώσεις των Ενόπλων Δυνάμεων».

Την ανάγκη να απομονωθούν όπου κι’ αν εμφανίζονται οι ναζιστές-εγκληματίες του χρυσαυγίτικου μορφώματος τονίζει η ανακοίνωση, θυμίζοντας πτυχές της ιστορίας και το ρόλο που είχαν σ’αυτήν τα φασιστοειδή:

«Όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι όταν το 1940 επιτέθηκαν οι Ιταλοί φασίστες στην Ελλάδα κι αργότερα οι Γερμανοί ναζί, οι πολιτικοί πρόγονοι της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν τους πολέμησαν, αλλά συνεργάστηκαν μαζί τους, έγιναν καταδότες των αγωνιστών και κατέσφαξαν μαζί με τους εισβολείς καταχτητές το λαό. Το έγκλημα της τουρκικής εισβολής και κατοχής του 37% της Κύπρου, έχει τη σφραγίδα της χούντας, των πολιτικών τους προγόνων και των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ. Σήμερα, καταπίνουν τη γλώσσα τους για την παρουσία των αμερικανοΝΑΤΟϊκών στη χώρα μας. Καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν ότι εκτός από τη βάση στη Σούδα, στο Άκτιο, οι Αμερικανοί εγκαταστάθηκαν στη Σύρο, έφεραν τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη στη Λάρισα, έχουν πατήσει πόδι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης».

«Ο λαός και το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων» υπογραμμίζει η ανακοίνωση της ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ, «δεν πρέπει να έχουν καμία εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση που επιλέγει να παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με τους ναζιστές εγκληματίες, που εμπλέκει τη χώρα κάθε μέρα και πιο βαθιά στους πολέμους και τους ανταγωνισμούς των ιμπεριαλιστών στην περιοχή».