Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Europa Conference League: Ήττες για Άρη και Παναθηναϊκό απο Μακάμπι και Σλάβια Πράγας

Κακό ξεκί­νη­μα στις ευρω­παϊ­κές υπο­χρε­ώ­σεις έκα­νε ο Πανα­θη­ναϊ­κός. Οι «πρά­σι­νοι» έφυ­γαν ηττη­μέ­νοι από την Πρά­γα, καθώς έχα­σαν από τη Σλά­βια με 2 — 0 στον πρώ­το αγώ­να της 3ης προ­κρι­μα­τι­κής φάσης του Conference League.

Ο Πανα­θη­ναϊ­κός έχει αρκε­τά παρά­πο­να από την διαι­τη­σία, ιδί­ως για την απο­βο­λή του Παλά­σιος για θέα­τρο, όταν ο παί­κτης των «πρα­σί­νων» έπε­σε στο έδα­φος μετά από ένα δυνα­τό μαρ­κά­ρι­σμα. Το «τρι­φύλ­λι» προ­δό­θη­κε και από την άμυ­να του.

Πλέ­ον θα ανα­ζη­τή­σει τη ρεβάνς και το σκορ της πρό­κρι­σης στις 11 Αυγού­στου, στην Αθή­να, με την τσέ­χι­κη ομά­δα να έχει το προβάδισμα.

Ηττήθηκε ο Άρης από την Μακάμπι με 2 — 0

Ισχυ­ρό προ­βά­δι­σμα πρό­κρι­σης στα play off του Conference League πήρε η Μακά­μπι Τελ Αβίβ. Ο Άρης δεν ήταν στα καλύ­τε­ρα του και ηττή­θη­κε με 2–0, σκορ που κάνει δύσκο­λη τη ρεβάνς του «Βικε­λί­δης».

Η Μακά­μπι Τελ Αβίβ έκα­νε το 1–0 με γκολ του Γιο­βά­νο­βιτς, που με ψύχραι­μο πλα­σέ εκτέ­λε­σε τον Κου­έ­στα. Ενώ το 2–0 για την Μακά­μπι έγι­νε όταν ο Ζάχα­βι πήρε την μπά­λα και πλά­σα­ρε εύστο­χα τον Κουέστα.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο