Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

EUROPA LEAGUE: Ήττες για Ολυμπιακό και ΑΕΚ και αποκλεισμός από τo Europa League

 

Ολυ­μπια­κός και ΑΕΚ απο­κλεί­στη­καν από τη συνέ­χεια του Europa League καθώς γνώ­ρι­σαν την ήττα στις ανα­με­τρή­σεις για την 5η αγω­νι­στι­κή της διοργάνωσης.

Οι «ερυ­θρό­λευ­κοι» έχα­σαν με το βαρύ 5–0 από τη Φράι­μπουργκ στη Γερ­μα­νία, απο­τέ­λε­σμα που όχι μόνο τους «πετά­ει» εκτός των νοκ άουτ της διορ­γά­νω­σης, αλλά ενδέ­χε­ται να επι­φέ­ρει και εξε­λί­ξεις στην ομάδα. 

Η γερ­μα­νι­κή ομά­δα προη­γή­θη­κε με χατ τρικ του Γκρέ­γκο­ριτς (3′, 8′, 36′), στο 42′ ο Σιλ­ντι­γιά έκα­νε το 4–0 ενώ στο 77′ ο Ντό­αν δια­μόρ­φω­σε το τελι­κό σκορ.

Πλέ­ον, το ευρω­παϊ­κό μέλ­λον του Ολυ­μπια­κού θα κρι­θεί την τελευ­ταία αγω­νι­στι­κή κόντρα στην Μπά­τσκα Τόπο­λα στο «Γ. Καραϊ­σκά­κης» (14/12, 22:00), όπου θέλει νίκη ή ισο­πα­λία για να συνε­χί­σει ως 3ος στο Europa Conference League.

Ήττα και αποκλεισμός και για την ΑΕΚ

 

Στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια η ΑΕΚ η οποία έχα­σε στη Νέα Φιλα­δέλ­φεια από την αγγλι­κή Μπράι­τον με 1–0.

Η ΑΕΚ, αν και είχε πολύ καλή από­δο­ση στο πρώ­το ημί­χρο­νο, στο δεύ­τε­ρο «πλη­γώ­θη­κε» από την άσπρη βού­λα με το πέναλ­τι του Ζοάο Πέδρο στο 55′.

Πλέ­ον, η ελλη­νι­κή ομά­δα χρειά­ζε­ται τη βοή­θεια της Μαρ­σέιγ, η οποία αντι­με­τω­πί­ζει αυτή την ώρα τον Άγιαξ στη Μασ­σα­λία. Αν οι Γάλ­λοι δεν χάσουν από τον Άγιαξ, τότε η ελλη­νι­κή ομά­δα την τελευ­ταία αγω­νι­στι­κή (14/12 22:00) στη «Γιό­χαν Κρόιφ Αρέ­να», με ισο­πα­λία ή νίκη επί του «Αία­ντα» θα τερ­μα­τί­σει στην τρί­τη θέση και θα συνε­χί­σει την ευρω­παϊ­κή πορεία της στους 16 του Europa Conference League.

Πηγή 902.gr

 

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο