Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

H Μαρία Λατσίνου στο ΙΛΙΟΝ plus

Μαρία Λατσίνου

Παρασκευή  22 Ιανουαρίου

@ ΙΛΙΟΝ plus

Την Παρασκευή 22  Ιανουαρίου  η Μαρία Λατσίνου και το συγκρότημα της εμφανίζονται για πρώτη φορά στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus.

Με το «Μια Ανάσα Δρόμος» στις αποσκευές τους – που συμπεριελήφθηκε σε  λίστες με τα σημαντικότερα άλμπουμ του 2015 (Avopolis, Mixgrill, Δισκοπάθεια, PolaroidAndroidκλπ) – καθώς και με  τραγούδια που έμειναν έξω από αυτό, αλλά και με καινούργιο υλικό το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και ορισμένες πραγματικά απρόβλεπτες διασκευές η Μαρία Λατσίνου και οι συνεργάτες της  παρουσιάζουν  ένα ανανεωμένο liveset«αστικού» ροκ, με στοιχεία jazz, και ελληνικής παράδοσης.

Η ανεπιτήδευτη θεατρικότητα των τραγουδιών της Μαρίας Λατσίνου και των συνεργατών της,  η εκφραστικότητα των ερμηνειών της αλλά και η ενορχηστρωτική  φαντασία και τεχνική αρτιότητα του σγκροτήματος που τη συνοδεύει κέρδισαν αβίαστατο κοινό όπως φαίνεται από την επιτυχία των ως τώρα συναυλιών της και την πορεία του άλμπουμ.

Στίχοι και μουσική που συνομιλούν με το σήμερα από ένα σχήμα – πρόταση που παρεμβαίνει δυναμικά στο σύγχρονο μουσικό γίγνεσθαι προτείνοντας έναν νέο ήχο και μία φρέσκια αντίληψη ως προς τον δημιουργικό συνδυασμό διάφορων – φαινομενικά μόνο ετερόκλητων – μουσικών ειδών.

Η «Χαμένη Γενιά» και το «Θα είμαι εκεί»,τραγούδια που έχουν, ως τώρα, ξεχωρίσει στο ραδιόφωνο, έχουν ήδη βρει τη θέση τους και στις καρδιές των ακροατών.

Μαρία Λατσίνου (φωνή), Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο/πλήκτρα), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου(ακορντεόν),  Γιώργος Λιάπης (μπάσο) και Φοίβος Βαλαβάνης (ντραμς).

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου

Εισιτήριο: 10 € (με μπύρα ή κρασί)

ΙΛΙΟΝ plus : Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Ώρα έναρξης: 22.00

τηλ.210-8810602

 

Μαρία Λατσίνου – Χαμένη Γενιά

Μαρία Λατσίνου – Θα είμαι εκεί