Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Killers of the Flower Moon: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορτσέζε

Μια ιστο­ρία απλη­στί­ας με άρω­μα θανά­του τη δεκα­ε­τία του 1920 προϊ­δε­ά­ζει το πρώ­το τρέι­λερ που κυκλο­φό­ρη­σε για το πολυα­να­με­νό­με­νο «Killers of the Flower Moon», λίγο πριν την πρε­μιέ­ρα της ται­νί­ας στο Φεστι­βάλ Καν­νών, του βρα­βευ­μέ­νου με Όσκαρ σκη­νο­θέ­τη Μάρ­τιν Σκορτσέζε.

Βασι­σμέ­νο στο ομώ­νυ­μο μπεστ σέλερ μυθι­στό­ρη­μα του Ντέι­βιντ Γκραν οι πρω­τα­γω­νι­στές Λεο­νάρ­ντο Ντι Κάπριο (Leonardo DiCaprio) και Λίλι Γκλάν­τστο­ουν (Lily Gladstone) βρί­σκο­νται στο επί­κε­ντρο έρευ­νας για τις κατά συρ­ροή δολο­φο­νί­ες μελών της φυλής Οσέιτζ στην Οκλαχόμα.

«Είναι ένα έργο για το οποίο είμαι περή­φα­νος και ανυ­πο­μο­νώ να το μοι­ρα­στώ μαζί σας», έγρα­ψε σε ανάρ­τη­σή του ο Ντι Κάπριο στο twitter αναρ­τώ­ντας παράλ­λη­λα το τρέιλερ.

Στο επερ­χό­με­νο γου­έ­στερν διάρ­κειας 156 λεπτών πρω­τα­γω­νι­στούν επί­σης οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Robert De Niro), Τζέ­σι Πλέ­μονς (Jesse Plemons), Τζον Λίθ­γκο­ου (John Lithgow) και ο Μπρέ­νταν Φρέι­ζερ (Brendan Fraser).

«Πραγ­μα­τι­κά εντυ­πω­σιά­στη­κα από το επί­πε­δο της επι­μέ­λειας, τόσο στην ανά­πτυ­ξη της ιστο­ρί­ας όσο και στο επί­πε­δο της έρευ­νας, δήλω­σε σε συνέ­ντευ­ξή του στο Uproxx ο Ντέι­βιντ Γκραν ενώ ανα­φέρ­θη­κε σε μια «πιστή, γεμά­τη ευαι­σθη­σία» μεταφορά.

Με προ­ϋ­πο­λο­γι­σμό $200 εκατ. η ται­νία είναι η πιο ακρι­βή παρα­γω­γή της Apple Original Films σε συνερ­γα­σία με την Paramount.

Η επί­ση­μη πρε­μιέ­ρα θα γίνει το Σάβ­βα­το 20 Μαΐ­ου στην ιστο­ρι­κή αίθου­σα του Grand Théâtre Lumière στο Φεστι­βάλ των Καν­νών. Ανα­μέ­νε­ται να κυκλο­φο­ρή­σει, όπως ανα­φέ­ρει ο Guardian, στις κινη­μα­το­γρα­φι­κές αίθου­σες τον Οκτώ­βριο και στην συνέ­χεια μέσω streaming στο Apple TV+.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο