Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Mίλτος Πασχαλίδης, «20 χρόνια – μέρος δεύτερο» (5/9)

«Τα χρόνια, από μόνα τους, ίσως και να μην έχουν σημασία. Σημασία έχει με ποιους τα μοιράζεσαι».
Μίλτος Πασχαλίδης

Τα φετινά εικοσάχρονα γενέθλια του Μίλτου Πασχαλίδη στο τραγούδι, είναι μια καλή ευκαιρία για αναδρομή σε τραγούδια που έγραψαν την ιστορία τους στην συνείδηση του κοινού.

Μετά τις δύο sold out βραδιές στο θέατρο Βράχων, που συγκέντρωσαν πάνω από 14000 θεατές, ο Μίλτος Πασχαλίδης γιορτάζει τα φετινά εικοσάχρονα του στο τραγούδι στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά, το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη, σε μια συναυλία για τους σκοπούς της ΑΚΤ-ΕΙΝ, που σκοπό της έχει την προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή, και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό.

Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη που ξεχώρισε και αγάπησε το κοινό όπως: «Η μόνη μου πατρίδα είναι ο χρόνος», «Κακές συνήθειες», «Παραμύθι με Λυπημένο τέλος», «Στα είπα όλα», «Τα μπλουζ της άγριας νιότης», «Βυθισμένες άγκυρες» και πολλά ακόμα.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: ΜΙΡΕΛΑ ΠΑΧΟΥ – Πιάνο, ακορντεόν, ΘΥΜΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – Πνευστά, ΔΜΗΤΡΗΣ ΣΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ – Κιθάρες, ΠΑΡΙΣ ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΣ – Λύρα, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ – Μπάσο, ΗΛΙΑΣ ΔΟΥΜΑΝΗΣ – Τύμπανα, ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ – Κρουστά

Ηχοληψία: ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΟΣ, ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΛΕΝΤΣΗΣ Φωτισμοί: ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΠΡΑΤΣΗ

Ωρα εναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 13 ευρώ ταμείο.

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.