Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Mουσική βραδιά παρέα με τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη και την Joanna Drigo

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με χαρά σας προσκαλούμε την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 9:30 μ.μ. σε μια μουσική βραδιά παρέα με τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη και την Joanna Drigo, στη στοά της Πατησιών “Old City” (Πατησίων 99).

Μερικές πληροφορίες

Η Ευρωπαική Γιορτή Μουσικής ξεκινά στο Old City Co με τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη και τη Joanna Drigo Η Joanna Drigo, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις του μουσικόφιλου κοινού. Ξεχώρισε απ’ την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», η οποία είχε την υπογραφή του Φίλιππου Πλιάτσικα. Τραγούδια που έχουμε ήδη ξεχωρίσει είναι το «Βίκυ», «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και το «Rises up». Τη μουσική, άλλοτε περισσότερο μελωδική και άλλοτε πιο ηλεκτρική, καθώς και τα λόγια υπογράφει η ίδια. Το κοινό θα απολαύσει τον Βαγγέλη Μαρκαντώνη, προερχόμενο απ’ το συγκρότημα «Ανοιχτή Θάλασσα», ο οποίος θα παρουσιάσει δικά του κομμάτια καθώς και πολλές διασκευές . Απ’ τα καινούρια του, το «20 ζωές» έχει ήδη σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Θα ακουστούν επίσης τραγούδια απ’ την εποχή της «Ανοιχτής Θάλασσας», όπως το «Άλεφ», το «Γυρίζω πάλι σε σένα» και το «Όλα είναι απλά».

Είσοδος Ελεύθερη

Για να σας βοηθήσουμε λίγο με τη μεταφορά να σας πούμε ότι το Old City Co βρίσκεται Πατησίων 99 (απέναντι από την ΑΣΟΕ) ,επομένως όποιος έρθει με τρολλευ 2,4,11 μπορεί να σταματήσει στην στάση Αρχαιολογικό Μουσείο και να περπατήσει 5 λεπτά…

Με εκτίμηση

Έφη Χριστοδουλοπούλου