Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Mega: Τίτλοι τέλους σήμερα;

Τίτλοι τέλους σήμερα το βράδυ για το Mega, σχεδόν τριάντα χρόνια μετά την πρώτη ημέρα λειτουργίας. Τα δυόμιση τελευταία χρόνια το κανάλιή ταν χωρίς πρόγραμμα και τους εργαζόμενους απλήρωτους.

Το Mega (που ήταν ο πρώτος χρονικά ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας) δεν συμμετείχε στη διαδικασία χορήγησης αδειών «επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρωεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου» και αυτόματα είχε ως συνέπεια τον τερματισμό της λειτουργίας του.

Το απόγευμα της Τετάρτης (24/10) έγινε γνωστό ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) απέστειλε στην Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) και τον ιδιωτικό πάροχο DIGEA, επιστολή με κοινοποίηση της απόφασης του ΣτΕ για το MEGA.

Κι αυτό προκειμένου να προχωρήσουν οι ενέργειες και να κατέβει το σήμα, του ιστορικού τηλεοπτικού σταθμού… Για την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών απαιτούνται 48 ώρες για να γίνουν όλες οι τεχνικές εργασίες  για να «κοπεί» το σήμα του καναλιού.

Έτσι, σήμερα Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, σταματά η μετάδοση σήματος του MEGA.

Μεταγενέστερη προσθήκη: Τις πρωινές ώρες της Κυριακής θα πέσει η αυλαία για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, σύμφωνα με ανακοίνωση της Digea.

MEGA μου στενοχώρια