Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Στη Γάζα δολοφονούν αμάχους και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προωθεί την ισραηλινή προπαγάνδα!

Την ώρα που ο λαός της Παλαιστίνης θρηνεί τουλάχιστον 16 νεκρούς από τις σφαίρες ισραηλινών στρατιωτών στη Γάζα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης επιδίδεται σε… προώθηση των θέσεων της ισραηλινής πρεσβείας στην Αθήνα! Πιο συγκεκριμένα, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προέβη σε τριπλό retweet της προπαγάνδας του ισραηλινού κράτους που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από το έγκλημα, με αναφορές στη… δράση της Χαμάς. 

Adonis 2

Ουσιαστικά, η κυβέρνηση του Ισραήλ επιχειρεί να προβάλει ως «μη ειρηνική» την χθεσινή πορεία χιλιάδων παλαιστινίων με αφορμή τη «Μέρα της Γης», κάνοντας λόγο για τρομοκράτες και επιθέσεις της Χαμάς προς τους ισραηλινούς στρατιώτες οι οποίοι… αναγκάστηκαν να ανταποδώσουν τα πυρά! 

Adonis 1

Ασφαλώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άδωνις Γεωργιάδης ταυτίζεται με ακραίες απόψεις προερχόμενες από το Ισραήλ. Στις 30 Δεκέμβρη 2017, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε χαρακτηρίσει  στο twitter «απλά άψογο» τον ακροδεξιό ραββίνο Μορντεχάι Φριζή, ο οποίος είχε επιδοθεί σε ένα κρεσέντο ύβρεων και απειλών («μια σφαίρα στο κεφάλι») ενάντια στην οργάνωση «Ρουβίκωνας». 

Φυσικά, να θυμίσουμε, ότι δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ προωθούσε γεμάτος περηφάνια στην εκπομπή τηλεπωλήσεων το πόνημα «Εβραίοι: Όλη η αλήθεια» του αρχιφασίστα Κωνσταντίνου Πλεύρη, με εμετικές ρατσιστικές, αντισημιτικές αναφορές που θα ζήλευε μέχρι και ο ίδιος ο Χίτλερ…  

Παλαιστινιακά εδάφη: Συνεχίζουν να δολοφονούν οι Ισραηλινοί – Τουλάχιστον 12 νεκροί σήμερα (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)