Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Super League: Με γκολ του Φορτούνη ο Ολυμπιακός κέρδισε 1–0 τον Παναθηναϊκό

Ενα γκολ του Φορ­τού­νη (21′) ήταν αρκε­τό για να βαφτεί «κόκ­κι­νο» το ντέρ­μπι των αιω­νί­ων Ολυ­μπια­κός — Πανα­θη­ναϊ­κός στο γήπε­δο Καραϊ­σκά­κη, για την 9η Αγω­νι­στι­κή της Super League. Παρά τις πολ­λές απου­σί­ες, ο Ολυ­μπια­κός πήρε έτσι τη νίκη και παρέ­μει­νε στην κορυ­φή του πρωταθλήματος.

Νωρί­τε­ρα δυο «χορ­τα­στι­κές» ισο­πα­λί­ες, 2–2, είχαν Λαμία — Αστέ­ρας Τρί­πο­λης και Ατρό­μη­τος — Απόλ­λω­νας Σμύρ­νης.

Στη Λαμία οι Αρκά­δες προη­γή­θη­καν στο 41’, με εύστο­χο χτύ­πη­μα πέναλ­τι του Μπα­ρά­λες, ενώ επί­σης με πέναλ­τι του Ντέ­λε­τιτς οι γηπε­δού­χοι στο 56’ έφτα­σαν στην ισο­φά­ρι­ση. Στο 69’ ο Τσού­κα­λος έγρα­ψε το 2–1 τρία λεπτά μετά από την είσο­δο του στο παι­χνί­δι, για να γρά­ψει το τελι­κό σκορ στο 79’, ο Ριέρα.

Στο Περι­στέ­ρι ο Απόλ­λων Σμύρ­νης προη­γή­θη­κε δύο φορές του Ατρό­μη­του (Φατιόν, 4′, Ιωαν­νί­δης 47′) αλλά ισο­φα­ρί­στη­κε και τις δύο με πέναλ­τι (Μανού­σος 37′, 72′), με τους φιλο­ξε­νού­με­νους να έχουν παρά­πο­να από τη διαιτησία.

Στο μετα­ξύ με «ενός λεπτού σιγή» πριν την έναρ­ξη των αγώ­νων Λαμί­ας — Αστέ­ρα Τρί­πο­λης και Ατρό­μη­του — Απόλ­λω­να, κρά­τη­σαν οι ποδο­σφαι­ρι­στές των ομά­δων στέλ­νο­ντας μήνυ­μα συμπα­ρά­στα­σης προς τους συνα­δέλ­φους τους σε Super League 2 και Football League και δια­μαρ­τυ­ρό­με­νοι για τη μη διε­ξα­γω­γή αυτών των κατηγοριών.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο