Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

United Cyprus Now: ο μόνος δρόμος είναι η ειρήνη

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η οργάνωση σε ελληνικά, τούρκικα και αγγλικά καλεί τους ηγέτες της περιοχής σε διάλογο με στόχο την ειρήνη.

Σήμερα, τη Διεθνή Ημέρα Ειρήνης, εμείς οι άνθρωποι της Κύπρου και της ευρύτερης Ανατολικής Μεσογείου, βρισκόμαστε ξανά στα πρόθυρα πολεμικής σύγκρουσης.

Οι διχασμοί ανάμεσα στις κοινότητές μας, μας έχουν κρατήσει πίσω για πολύ καιρό. Είναι η ώρα να ακουστούν οι φωνές της ειρήνης.

Μπορούμε να ακολουθήσουμε το μονοπάτι του πολέμου, της αιματοχυσίας και των καταρρακωμένων οικονομιών, ή μπορούμε να επιλέξουμε το μονοπάτι της ειρήνης.

Καλούμε τους ηγέτες της περιοχής μας να ακολουθήσουν αυτό το μονοπάτι: να συμμετάσχουν σε διάλογο, να αναζητήσουν κατανόηση και να εργαστούν μαζί για να βρουν λύσεις προς όφελος όλων των ανθρώπων της περιοχής.


🗨️  #UniteCyprusNow is an independent self-funded grassroots initiative to connect Cypriots by seeking the truth, building empathy, respecting diversity, reinforcing solidarity and promoting a joint future in order to reach a united Cyprus for all Cypriots.

Ατέχνως info

Ανάρτηση που έχει αναπαραχθεί ευρέως copy-paste από ΜΜΕ & ΜΚΔ

Σταθερά στη γραμμή του απολιτίκ (ή μήπως άκρως πολιτικού…) επικίνδυνου εφησυχασμού και της προσπάθειας να εξαφανιστούν οι «λυκοφιλίες» της αστικής τάξης, την ίδια ώρα που, με φόντο τους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, την ανοιχτή παρέμβαση των «συμμάχων»  και τους μεταξύ τους «διαγκωνισμούς» στο παρασκήνιο, ξαναφουντώνει η συζήτηση για νέους στρατιωτικούς εξοπλισμούς. Εν ολίγοις κουβέντα για την «ταμπακιέρα»…

|> Δείτε και σελίδα της οργάνωσης στο FaceBook και στο twitter