Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Viral το προεκλογικό σποτάκι του ΚΚΕ – Ξεπέρασε τις 600.000 και συνεχώς ανεβαίνει

Αδιαμφισβήτητο γεγονός η απήχηση του λόγου του ΚΚΕ, αποτέλεσμα της συνέπειας, των θέσεων του και της στάσης του στην προάσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων. Απήχηση και δικαίωση που επιβεβαιώνεται με πάρα πολλούς τρόπους, με χαρακτηριστικότερο τη δήλωση στήριξης από ανθρώπους προερχόμενους από άλλους πολιτικούς χώρους, κάτι που εκφράζεται τόσο στο ευρωψηφοδέλτιο όσο και στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης (και έχει κάνει πολλούς να σκυλιάσουν).

Μαζί με το λόγο και τη στάση του το ΚΚΕ πλέον έχει και ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο με (μεταξύ άλλων) ευφυή, καλοδουλεμένα και καλαίσθητα σποτάκια, τα οποία λιγότερο ή περισσότερο «τρέχουν» φτάνοντας το λόγο του σε περισσότερους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το εκλογικό σποτ πυο ανέβηκε στις 7 Μαΐου με τίτλο «Περνάμε απέναντι! Σποτ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές 2019» και το οποίο την ώρα που γράφονταν οι γραμμές αυτές έχει φτάσει στις 602.000 προβολές και «τρέχει». Όπως μας είπαν φίλοι που μας επισήμαναν το γεγονός η απήχηση του συγκεκριμένου βίντεο είναι αξιοσημείωτη. Στις 13 Μαΐου οι προβολές είχαν φτάσει στις 250.000, στις 15 Μαΐου στις 380.000 και σήμερα τα μεσάνυχτα (16 προς 17 Μαΐου) στις 602.000.  Την ίδια στιγμή τα αντίστοιχα βίντεο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν ξεπερνάνε τις δυο τρεις δεκάδες χιλιάδες προβολές του πρώτο και τις 150.000 το δεύτερο.