Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ στους νομούς Αργολίδας, Μεσσηνίας και Ημαθίας

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις από τις Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζουν σε κάθε νομό.

Νομός Μεσσηνίας

Στο νομό Μεσσηνίας οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι:

Για το Δήμο Καλαμάτας, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Δημήτρης Οικονομάκος, 38 ετών, αυτοαπασχολούμενος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, μέλος Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου, δημοτικός σύμβουλος από το 2015.

Για το Δήμο Μεσσήνης,υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Χρήστος Θεοδωρακόπουλος, 51 ετών, αγρότης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου και του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Μεσσήνης.

Για το Δήμο Πύλου – Νέστορος, υποψήφια δήμαρχος θα είναι η Σοφία Αποστολοπούλου, 64 ετών, συνταξιούχος γιατρός, δημοτικός σύμβουλος από το 2010.

Για το Δήμο Τριφυλίας, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Σαράντος Κουκούμης, 67 ετών, συνταξιούχος δάσκαλος, αντιπρόεδρος του ΔΣ πολυτέκνων Τριφυλίας, δημοτικός σύμβουλος από το 2010.
Για το Δήμο Οιχαλίας, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Ρεϊτζόπουλος Κώστας, 32 ετών, κοινωνιολόγος, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος από το 2014.

Για το Δήμο Δυτικής Μάνης, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Πέτρος Ταβουλαρέας, 57 ετών, ηλεκτρολόγος, πρόεδρος της Σαϊδόνας από το 2014.

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, υποψήφιος περιφερειάρχης θα είναι ο Νίκος Γόντικας, 62 ετών, εφοριακός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος από το 2010.

Νομός Ημαθίας

Οι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια τις «Λαϊκής Συσπείρωσης» είναι:

Στο Δήμο Αλεξάνδρειας ο Ηλίας Ιακωβίδης 34 ετών, από τον Άραχο, βιομηχανικός εργάτης σε χημική βιομηχανία.

Στο Δήμο Βέροιας ο Γιώργος Μελιόπουλος 48 ετών, από τα Ριζώματα, πυροσβέστης. δημοτικός σύμβουλος από το 2011 και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Βέροιας από το 2014.

Στο Δήμο Νάουσας ο Θωμάς Τσουκαλάς, 56 ετών, χειρουργός, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Στην Περιφέρεια ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, 38 ετών, πολιτικός μηχανικός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Νομός Αργολίδας

Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ για τους δήμους του Νομού Αργολίδας είναι οι εξής:

Ο Κώστας Γκόνης στο Δήμο Ναυπλίου Είναι 64 ετών, κάτοικος Ναυπλίου, συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου στο ΤΕΕ Πελοποννήσου.

Ο Γιώργος Θεοδοσίου στο Δήμο Άργους – Μυκηνών Είναι 44 ετών, κάτοικος Νέας Κίου, αγρότης, μέλος της ΤΕ Αργολίδας, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, δημοτικός σύμβουλος.

Ο Ναπολέων Μπουρδάκος στο Δήμο Επιδαύρου Είναι 32 ετών, κάτοικος Αρχαίας Επιδαύρου, πληροφορικός – αυτοαπασχολούμενος, μέλος της ΤΕ Αργολίδας, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Επιδαύρου.

Ο Βασίλης Πετρίδης στο Δήμο Ερμιόνης Είναι 69 ετών, κατάγεται από τους Φούρνους Ερμιονίδος, συνταξιούχος οδηγός στα τρόλεϊ Αθηνών, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Συνταξιούχων Τρόλεϊ Αθηνών -Πειραιώς.