Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Παντελής Θαλασσινός σε αγαπημένα τραγούδια (3/9)

Αγαπημένα τραγούδια από την εποχή των Λαθρεπιβατών μέχρι σήμερα, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και συνθετών, που ταξιδεύουν και αφυπνίζουν, θα ερμηνεύσει με την αισθαντική φωνή του ο Παντελής Θαλασσινός, συντροφιά με την κιθάρα του και την ορχήστρα του.

Την Πέμπτη 3 του Σεπτέμβρη θα βρεθεί μαζί με τη Νάνα Μπινοπούλου στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά, για να παρουσιάσουν ένα πλούσιο δίωρο ζωντανό πρόγραμμα επί σκηνής όπου με μοναδικό τρόπο εναλλάσσονται είδη και ήχοι της ελληνικής μουσικής.

Θα ερμηνεύσουν τραγούδια όπως: «Εισιτήριο στην Τσέπη σου», «Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω», «Ανάθεμά σε», «Τα Σμυρναίικα τραγούδια» «Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε», «Κράτα για το τέλος», που αντέχουν στον χρόνο και έχουν καταξιώσει τον Παντελή Θαλασσινό ως δημιουργό και ερμηνευτή.

Μαζί του, στη σκηνή, οι εξαιρετικοί μουσικοί του: Γιάννης Βιλιώτης, Λαούτο-μπουζούκι, Σωτήρης Μαργώνης ή Δημήτρης Γάσιας, στο βιολί, Φίλιππος Λευκαδίτης, κρουστά, Γιώργος Μακρής, πνευστά- γκάιντες – τσαμπούνες, Πέτρος Βαρθακούρης μπάσο, και Γιάννης Μπελώνης πιάνο.

Τον ήχο επιμελούνται ο Γιώργος Καρυώτης και ο Ευτύχιος Γιαννακούρας και τον φωτισμό της παράστασης ο Διαμαντής Μυλωνάς.

Τη συναυλία διοργανώνει η ΑΚΤ-ΕΙΝ, που σκοπό έχει την προώθηση της ένταξης στην οικονομική και κοινωνική ζωή, και στην απασχόληση, ατόμων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό.
Ώρα εναρξης: 21.00

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 13 ευρώ ταμείο.

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots και στα εκδοτήρια του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.