Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το σχόλιο του Βασίλη Σκουρή για τα εξοντωτικά πρόστιμα Μπακογιάννη στο ΚΚΕ

Αναδημοσιεύουμε από το ieidiseis.gr το εύστοχο σχόλιο του δημοσιογράφου Βασίλη Σκουρή για τα πρόστιμα του Κώστα Μπακογιάννη στο ΚΚΕ.

Από τον Γιώργο Πατούλη μπορεί κάποιος να το περιμένει. Αλλά από τον Κώστα Μπακογιάννη, που ξεκίνησε φιλελεύθερος και ανεκτικός σε ρεύματα και ιδέες;

Πρόστιμα στο ΚΚΕ και σε άλλα κόμματα για αφίσες. Ειδικά για τον Περισσό το πρώτο πρόστιμο γιατί υπήρξε και δεύτερο) από τον Δήμο Αθηναίων, αφορά πεταμένα φυλλάδια. Αν ακούσαμε καλά τον Νίκο Σοφιανό, επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ στο Δήμο Αθηναίων, το πρόστιμο αφορούσε 70 φυλλάδια που συνέλεξαν οι υπηρεσίες του Δήμου επί 300 ευρώ σύνολο 21.000!

Εντυπωσιακό! Επιβλήθηκε η καθαριότητα στην Αθήνα! Θα έλαμπε αν δεν υπήρχαν τα φυλλάδια του ΚΚΕ και των όποιων άλλων κομμάτων! Πρόκειται, μάλιστα, για κόμματα που ο κάθε υποψήφιος βουλευτής τους δεν εκδίδει προσωπικά φυλλάδια, όπως κάνουν πχ οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ. Αλήθεια κ. Δήμαρχε οι υπηρεσίες σας δεν βρήκαν πεταμένο κανένα φυλλάδιο υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην Αθήνα; Θα είναι οι μόνοι που δεν τα είδαν, εκτός και αν έχουν …αχρωματοψία στο …μπλε!

Αλήθεια μήπως θα μπορούσαν να μας πουν ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος σε πόσα φροντιστήρια που βγάζουν φυλλάδια έχουν βάλλει πρόστιμα; Σε πόσα ταχυφαγεία -σουβλατζίδικα, πιτσαρίες, κινέζικα κοκ;

Αυτά δεν πιάνονται; Μόνο όταν έχουν συγκεκριμένο πολιτικό περιεχόμενο βρομίζουν την Αθήνα;

Για την Περιφέρεια δεν μιλάμε. Ποια Φυλή, ποιες παράνομες χωματερές; Γι΄ αυτά θα μιλούμε τώρα; Οι αφίσες των κομμάτων κυρίες και κύριοι- όχι των κέντρων διασκέδασης κοκ!

ΥΓ: Δεν περίμενα πως ο Κώστας Μπακογιάννης θα με ανάγκαζε να γράψω τέτοιο κείμενο. Κατά τη γνώμη μου, αδικεί τον εαυτό του- δεν ξέρω μάλιστα γιατί!