Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Νεκρά δύο αδέρφια

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Ολυμπίας, στο Νέο Ηράκλειο, όπου έμεναν δύο αδέρφια, τα οποία εντοπίστηκαν νεκρά από τον τρίτο αδερφό της οικογένειας.

Τα δύο αδέρφια, ένας 33χρονος και μία 29χρονη, εικάζεται ότι αυτοκτόνησαν. Φέρεται να αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα, αφού είχαν πρόσφατα χάσει την μητέρα τους μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην τσέπη της ζακέτας του 33χρονου βρέθηκαν δύο ιδιόχειρα σημειώματα που υπέγραφαν με τα αρχικά τους ο ίδιος και η αδερφή του, και στα οποία εξέφραζαν την πρόθεσή τους να αυτοκτονήσουν.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις πως ο άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την αδελφή του, πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του, φαίνεται ότι έγινε το αντίστροφο. Συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στο σημείο κατέληξε ότι η βολή που δέχτηκε η αδερφή ήταν περισσότερο εξ επαφής σε σχέση με τον αδερφό και η δική του πιο μακρινή, και άρα πιθανώς η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό και μετά αυτοκτόνησε. Την οριστική απάντηση σε αυτό αναμένεται να δώσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

vivlio mpelogiannis