Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απονεμήθηκαν τα δημοσιογραφικά βραβεία του Ιδρύματος Μπότση – Ανάμεσα στους βραβευθέντες ο Ν. Ευαγγελάτος

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Ίδρυμα Μπότση απένειμε την Πέμπτη τα δημοσιογραφικά βραβεία στους συντάκτες οι οποίοι διακρίθηκαν για την εργασία τους, την χρονιά που πέρασε.

Η 37η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του ιδρύματος προαγωγής δημοσιογραφίας Αθ. Β. Μπότση, πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου.

Ανάμεσα στους συντάκτες οι οποίοι βραβεύτηκαν είναι οι: Νικόλας Βουλέλης, Πάνος Αμυράς, Νίκος Ευαγγελάτος, Ροδούλα Λουλουδάκη, Ρίτσα Μπιζόγλη, Χρήστος Μουλίνος, Βασίλης Νέδος, Σοφία Πατραμάνη, Νίκος Στραβελάκης, Νίκος Φελέκης και Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Επίσης τιμήθηκε η προσφορά δυο δημοσιογράφων, οι οποίοι έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, του Βαγγέλη Μαυραγάννη και του Βαγγέλη Σιαφάκα.

Ναι, καλά διαβάσατε! Ανάμεσα στους βραβευθέντες είναι γνωστοί δημοσιογράφοι όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος, ο Νίκος Στραβελάκης και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος! Γνωστοί και μη εξαιρετέοι δημοσιογράφοι που εδώ και χρόνια αναπαράγουν και υποστηρίζουν το εκάστοτε κυβερνητικό αφήγημα.

Ειδικά για τον κ. Ευαγγελάτο, είναι ν’ απορεί κανείς για ποιον ακριβώς λόγο βραβεύτηκε; Για τα αντιρωσικά του παραληρήματα και τα λιβανιστήρια στον Ζελένσκι; Για τα ρατσιστικά σχόλια τύπου «τι πιο σύνηθες από έναν Αλβανό με όπλο»; Για τις…τρισδιάστατες απεικονίσεις της δολοφονημένης Τζωρτζίνας στο δελτίο ειδήσεων του MEGA;

Άβυσσος η ψυχή των υπεύθυνων εκεί στο Ίδρυμα Μπότση…

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων