Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βρέθηκε ο θηλυκός «Πορτοσάλτε»: Αντικομμουνισμός και σεξισμός με αφορμή τις δηλώσεις Ζαχάροβα

Αθλιότητες με γερές δόσεις αντικομμουνισμού αλλά και σεξισμού κατά της εκπροσώπου του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών εξαπέλυσε με χθεσινή της ανάρτηση στο Twitter η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Αθηναΐς Νέγκα.

«Οργισμένη» από τα σχόλια της κ. Ζαχάροβα για την απαράδεκτη και επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στα ευρωνατοικά σχέδια κατά της Ρωσίας, η Αθ. Νέγκα ξέρασε ρωσοφοβία, αντικομμουνισμό αλλά και σεξισμό, μια μέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

«Είναι δυνατόν να υπάρχουν Έλληνες που ανησυχούν για την βαρύτητα των δηλώσεων της Ζαχάροβα; Που θα βυθίζεται χωρίς επιστροφή στην γελοία σοβιετία της; Που βάζει κάρτα στο ΑΤΜ και δεν βγαινουν λεφτά; Που πατάει το Netflix και βγαίνουν πλέον μπαμπούσκες κ μπαλαλάικες;», σημείωσε σε μια πρώτη ανάρτησή της η ραδιοφωνική παραγωγός.

Προσπερνάμε τα περί «βαρύτητας των δηλώσεων» (η Ζαχάροβα είναι εκπρόσωπος ΥΠΕΞ, η Νέγκα τι ακριβώς είναι;) και υπογραμμίζουμε τον άθλιο αντικομμουνισμό της ραδιοφωνικής παραγωγού που προφανώς ζει το καπιταλιστικό της όνειρο στο Αμερικανονατοικό χωράφι ονόματι «Ελλάς» , κάνοντας «αβάντες» στην κυβερνητική πολιτική που εμπλέκει το λαό σε περιπέτειες.

Έχοντας χάσει κάθε μέτρο, η Αθηναΐδα δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να διανθίσει την χυδαία επίθεσή της με δόσεις σεξισμού, σχολιάζοντας τον σύζυγο της Ζαχάροβα. Μάλλον ζήλεψε την δόξα της κ. Πυργιώτη και είπε να την ανταγωνιστεί σε σεξιστική αθλιότητα.

Δυστυχώς έτσι συμβαίνει όταν δεν μπορείς να αντιπαρατεθείς με πολιτικά επιχειρήματα και καταντάς να γίνεσαι θηλυκός «Πορτοσάλτε»…

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων