Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής – Πάλεψε για τη ζωή της η 17χρονη

Εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης φέρει, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη κοπέλα, που εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα, στο σπίτι της, στην οδό Αραχώβης, στο Περιστέρι, από την μητέρα της και την αδελφή της.

Η εκτίμηση είναι ότι ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να αναπνεύσει, ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως προηγήθηκε πάλη. Σημειώνεται, ότι η ΕΛΑΣ από την πρώτη στιγμή αναζητά τον Πακιστανό φίλο της άτυχης κοπέλας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Πώς βρέθηκε νεκρή η 17χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός Πακιστανός, με τον οποίο είχε σχέση η 17χρονη, είχε κλειδιά του σπιτιού και έμενε συχνά στο διαμέρισμα επί της οδού Αραχώβης στο Περιστέρι. Χθες, λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, η μητέρα και η αδελφή του θύματος έφυγαν από το σπίτι, αφήνοντας μόνη της την 17χρονη. Μισή ώρα αργότερα, στο διαμέρισμα έφτασε ο φίλος της.

Από τις 6 το απόγευμα, η μητέρα της καλούσε την 17χρονη, αλλά αυτή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα. Γύρω στις 8, η μητέρα ανησύχησε και έστειλε στο σπίτι τον σύντροφό της μαζί με την άλλη της κόρη, για να δουν τι έχει συμβεί.

Μόλις μπηκαν στο σπίτι αντίκρισαν νεκρή την 17χρονη στο κρεβάτι του υπνοδωματίου της με σημάδια στα χέρια και κατεβασμένο το παντελόνι της πιτζάμας της.

Άμεσα ειδοποίησαν την Αστυνομία, που ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού Πακιστανού. 

 

Ναπολέων Σουκατζίδης Το μεγαλείο ενός αγωνιστή της Αντίστασης, του Θέμου Κορνάρου