Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γ. Δελής: Να γίνει κριτήριο ψήφου ο τρόπος που αντιμετωπίζουν την ανάγκη του λαού για άθληση (VIDEO)

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομές έχουν την ίδια μοίρα με τα έργα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, σημείωσε ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, με αφορμή την κατάσταση του ΟΑΚΑ και στο Καυτανζόγλειο στη Θεσσαλονίκη.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στο «Open», τόνισε ότι εκτός από τις διαδοχικές κυβερνήσεις από το 2004 και μετά, ευθύνες έχουν οι δήμαρχοι και οι περιφερειάρχες, οι οποίοι δεν έδειξαν ενδιαφέρον για αυτές τις σημαντικές υποδομές. Όπως είπε, και αυτό θα πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου, καθώς είναι κοινή η αντιλαϊκή πολιτική που αντιμετωπίζει με αυτόν τον τρόπο τις ανάγκες του λαού.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε ότι το ΚΚΕ μιλάει για φαινόμενα πολιτικού εκφυλισμού στον συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο λαμβάνει χώρα μια διαδικασία ανασύνθεσης της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, έτσι ώστε να μπορεί να επανέλθει ως εναλλακτική λύση στο αστικό πολιτικό σύστημα.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ καλεί τους αριστερούς, τους προοδευτικούς ανθρώπους, να μη γοητευτούν από όλα αυτά τα επικοινωνιακά και τις αμερικανόπνευστες σαπουνόφουσκες που εξελίσσονται γύρω τους και να εμπιστευτούν τη δύναμή τους, στηρίζοντας τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ.

902.gr