Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ήταν μέλος της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης ο Ρουπακιάς; – Τι δείχνουν έγγραφά της; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με την ανάγνωση εγγράφων συνεχίζεται η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, τα οποία καταρρίπτουν κάθε ισχυρισμό της. Όπως και για το ποιες σχέσεις είχεο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα με τη Χρυσή Αυγή.

Το σημαντικότερο έγγραφο από αυτά που αναγνώστηκαν την Πέμπτη 15/3/2018 στη δίκη της Χρυσής Αυγής είναι ο “κατάλογος υπευθύνων τοπικών οργανώσεων” που κατασχέθηκε σε έφοδο του ΣΔΟΕ στα γραφεία της λογίστριας της Χρυσής Αυγής και συζύγου του οικονομικού διευθυντή του κόμματος Μαίης Γεννατά.

xrusi augi5

Στο έγγραφο που αφορά κατάλογο των Τομεακών Οργανώσεών της (φέρει έξι υπογραφές η κάθε σελίδα του), όπου αναγράφεται ο υπεύθυνος αυτής, το τηλέφωνο και το email, καταγράφεται στην Τοπική της Νίκαιας, εκτός από το όνομα του Πατέλη, και το όνομα του Ρουπακιά . Να σημειωθεί σε σχέση με τον χρυσαυγίτη δολοφόνο του Παύλου Φύσσα ότι ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης τον αρνιόταν με τον ισχυρισμό πως ήταν απλώς «ένας περαστικός από τα 70 γραφεία της Χρυσής Αυγής», όταν είναι πλέον πασίγνωστο και από τα συγκεκριμένα έγγραφα ότι ήταν ηγετικό στέλεχος της Νίκαιας και αναπληρωτής οικονομικός υπεύθυνος του τοπικού πυρήνα…

Οι δικηγόροι της οργάνωσης δεν προσέβαλαν τη γνησιότητα του εγγράφου (όπως έκαναν στην περίπτωση του Καταστατικού του 1987), ομολογώντας έτσι τη στελεχική ιδιότητα του Ρουπακιά και εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ηγεσία του κόμματος που μιλούσε για “περαστικό” και “απλο ψηφοφόρο”.

Τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής Λαγός και Κασιδιάρης, μαζί με τον Αρχηγό της οργάνωσης Μιχαλολιάκο, έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ να συνομιλούν προκειμένου να συγκαλύψουν τον ρόλο Ρουπακιά στην οργάνωση, στη διάρκεια συνομιλίας του Λαγού με το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και οδηγό του Μιχαλολιάκου Σωτήρη Δεβελέκο.