Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δίκη Χρυσής Αυγής-Ν. Μιχαλολιάκος: Συμμαχητές χρυσαυγίτες, τσακίστε τους αναρχομπολσεβίκους συμμορίτες…

Συντριπτικά και τα σημερινά στοιχεία που αναδεικνύονται στη δίκη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή από την ανάγνωση των εγγράφων από το σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου.

Αυτό που προκύπτει επιβεβαιώνει τα όσα έχουν καταθέσει οι μάρτυρες κατηγορίας. Αποδεικνύεται από το υλικό, από τα λεγόμενα του ίδιου του αρχηγού, ο ναζιστικός χαρακτήρας της εγκληματικής οργάνωσης, η πίστη στον εθνικοσοσιαλισμό, στον Χίτλερ, η μήτρα των ιδεολογικών τους καταβολών, η εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του Γ’ Ράιχ (σ.σ. όπως οι ίδιοι δηλώνουν), η ιεραρχία της οργάνωσης, η στρατιωτική οργάνωση, η τέλεση πλήθους εγκληματικών πράξεων στο πλαίσιο της δομημένης εγκληματικής οργάνωσης, η ταύτιση πολιτικού κόμματος και ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Ενδεικτικά αναφέρουμε: Εν μέσω ταγμάτων εφόδου, ναζιστικών χαιρετισμών, ιαχών με το ναζιστικό «Ζήτω η νίκη», ακούγεται ο αρχηγός να λέει ναι «είμαστε φασίστες, ναζιστές», «άμα γίνουν τώρα εκλογές θα έχουμε βουλή της Βαϊμάρης… μετά τη Βαϊμάρη ξέρετε τι ακολούθησε. Ε, λοιπόν, για κάτι τέτοιο αγωνιζόμαστε και εμείς στην Ελλάδα. Δεν το κρύβω και είμαι περήφανος για αυτό»… «Εγώ αν ζούσα στη Γερμανία του ’33 θα ήμουν μέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος και θα αισθανόμουν ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό»… «Είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945, αυτοί είμαστε οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες …Είμαστε οι μαχητές που θα ακονίσουν αν χρειαστεί τις ξιφολόγχες στο πεζοδρόμιο να ελευθερώσουμε τις πατρίδες μας»…

Επίσης σε σχετική ομιλία: «Δεν κάνει τίποτα λέει η Χρυσή Αυγή για την πλ. Αττικής, τον Άγιο Παντελεήμονα, τα Πατήσια, για την Κυψέλη. Ε, ποιοι μαχαιρωθήκανε τότε σ’ αυτές τις περιοχές για να μείνουνε κάποια κομμάτια ελληνικά; Στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα ποιοι παίζανε ξύλο με τα ΜΑΤ και τρώγανε τα χημικά, οι κάτοικοι ή οι χρυσαυγίτες;»

Σε ομιλία του στις Θερμοπύλες: «Ας έρθουν να μετρηθούμε και να δούνε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος… Εσείς είστε τα τάγματα εφόδου» ή σε άλλη ομιλία: «Στο σκοτάδι γίνονται οι καλύτερες δουλειές»…

Πλήθος εγγράφων που αναγνώστηκε αναλύει την καθαρότητα της φυλής, του αίματος, την αρία φυλή. «Στην αντίληψή μας περί έθνους, πιστεύουμε στην άποψη ότι είναι απαραίτητο όχι μόνο να διατηρηθεί ο φυλετικός χαρακτήρας του λαού, αλλά και με μέτρα ευγονικής πολιτικής να βελτιώσει την ποιότητά του» , αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Εγκωμιάζουν τους αξιωματικούς της χούντας: «Τόσα πολλά χρόνια φυλακή στη νεότερη εποχή κάθισαν μόνον αυτοί και ο Ρούντολφ Ες!», ενώ σε σχετική ομιλία του ο αρχηγός αναφέρει ότι πήγε στην κηδεία του Μάλλιου για να τον τιμήσει…

«Άμα μπούμε στη Βουλή θα τους χαστουκίζουμε … και αυτό δεν θα μπορέσουνε να το κρύψουνε τα κανάλια», δηλώνει σε ομιλία του ο αρχηγός της ναζιστικής Χρυσής Αυγής και αλλού, για το χτύπημα της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη λέει ότι «η Χρυσή Αυγή ανέβηκε 2 μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις»! Στο Πέραμα σε ομιλία του ο αρχηγός Ν. Μιχαλολιάκος αναφέρει: «Ναυπηγοεπισκευαστική όλοι άνεργοι και από πάνω οι νταβατζήδες… οι εργατοπατέρες του ΚΚΕ… του ΠΑΜΕ»…

Για τους μετανάστες, ο αρχηγός, αναφερόμενος στο πογκρόμ των χρυσαυγιτών κατά μεταναστών, σημειώνει: «Ραφήνα… τέτοιου είδους συγκεντρώσεις (σ.σ. sic!) είναι στρατηγικός μας στόχος να γίνουν σε κάθε πλατεία των Αθηνών σε κάθε πόλη της Αττικής», «και ας μας πούνε ρατσιστές δεν μας νοιάζει… έξω οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα, έξω οι ξένοι από την πατρίδα μας!», «στο κέντρο των Αθηνών υπήρχε ένα κτίριο ολόκληρο το Εφετείο (σ.σ. το παλιό εφετείο στην Σωκράτους) …και ήταν κατοικία λαθρομεταναστών …όταν το κράτος δεν μπορεί να κάνει τίποτα, μπορούν οι εθνικιστές και μπόρεσε η Χρυσή Αυγή και άδειασε το εφετείο… έγινε μια ολόκληρη μάχη και εγώ προσωπικά δεν ήμουν απών, εκεί ήμουν». Σημειωτέον ότι όταν οι μάρτυρες κατέθεταν ότι ο αρχηγός ήταν επικεφαλής στη δολοφονική επίθεση στο παλιό Εφετείο οι συνήγοροι υπερασπιστές «έσκιζαν τα ιμάτιά τους» ότι έλεγαν ψέματα.

Σε έγγραφο που απευθύνεται στα Σώματα Ασφαλείας: «Οι αναρχομπολσεβίκοι συμμορίτες είναι οι αρουραίοι της μητρόπολης… Συμμαχητές χρυσαυγίτες, τσακίστε τους αναρχομπολσεβίκους συμμορίτες και τους εγκληματίες λαθρομετανάστες συνοδοιπόρους τους… Κυνηγήστε τους ανελέητα σε κάθε δρόμο, σε κάθε γωνιά. Χτίστε τους με τη λάσπη τους, στα λαγούμια τους»!

Για την… ιστορία αναφέρουμε ότι σε φωτογραφίες από ναζιστικό πάρτι που υπάρχουν στα έγγραφα βρίσκεται και ο …μουσικός του ναζιστικού συγκροτήματος «Pogrom» Α. Ματθαιόπουλος, ένας από τους χρυσαυγίτες που κατέθεσαν αγωγή ενάντια στον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ, Σ. Ζαριανόπουλο.

Πηγή: 902.gr