Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Δ. Κουτσούμπας: Καλούμε το λαό να αντιπαλέψει την πολιτική ΕΕ-άρχουσας τάξης της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ και της απελευθέρωσης της ενέργειας

«Το νέο έγκλη­μα της ιδιω­τι­κο­ποί­η­σης λιγνι­τω­ρυ­χεί­ων και λιγνι­τι­κών σταθ­μών της ΔΕΗ, στο οποίο προ­χω­ρά η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα οδη­γή­σει σε νέες αυξή­σεις στη τιμή του ρεύ­μα­τος για τον λαό, σε απο­λύ­σεις στον κλά­δο και επι­δεί­νω­ση των εργα­σια­κών σχέ­σε­ων, με μονα­δι­κούς ωφε­λη­μέ­νους τους επεν­δυ­τές και τους βιο­μη­χά­νους που θα εξα­σφα­λί­σουν φθη­νή ηλε­κτρο­πα­ρα­γω­γή και ακό­μα μεγα­λύ­τε­ρα κέρ­δη». Αυτό δήλω­σε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, τονί­ζο­ντας ότι «είναι ο επό­με­νος κρί­κος στην πολι­τι­κή της “απε­λευ­θέ­ρω­σης” και εμπο­ρευ­μα­το­ποί­η­σης της ενέρ­γειας, την οποία υπη­ρε­τεί ο ΣΥΡΙΖΑ σήμε­ρα και υπη­ρέ­τη­σαν δια­χρο­νι­κά όλες οι προη­γού­με­νες κυβερνήσεις».

«Γι’ αυτό και καλού­με τον ελλη­νι­κό λαό να αντι­πα­λέ­ψει την πολι­τι­κή ΕΕ-άρχου­σας τάξης της ιδιω­τι­κο­ποί­η­σης της ΔΕΗ και της απε­λευ­θέ­ρω­σης της ενέρ­γειας, σημα­δεύ­ο­ντας τον πραγ­μα­τι­κό του αντί­πα­λο, τους μονο­πω­λια­κούς ομί­λους και την εξου­σία τους, για να γίνει η ενέρ­γεια πραγ­μα­τι­κά κοι­νω­νι­κό αγα­θό» κατέ­λη­ξε ο κ. Κουτσούμπας.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο