Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Επίσκεψη του ΚΚΕ σε πυροσβεστικές υπηρεσίες

Επίσκεψη στις πυροσβεστικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν στελέχη του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών (κέντρο) περιόδευσε ο Xρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιά η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Πυροσβεστικό Σταθμό 110 Πτέρυγα Μάχης, ο Γιώργος Λαμπρούλης, βουλευτής του ΚΚΕ, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορωπίου ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων – Πύλης, ο Α. Νταούλας, στέλεχος του ΚΚΕ.

Συζήτησαν με τους πυροσβέστες για τις πολιτικές εξελίξεις τις θέσεις του ΚΚΕ και τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Τα στελέχη του κόμματος αναφέρθηκαν στις δεκάδες ερωτήσεις και επερωτήσεις του κόμματος για τα προβλήματα των πυροσβεστών και τις απαντήσεις της κυβέρνησης.

Οι πυροσβέστες από τη μεριά τους αναφέρθηκαν στην ακρίβεια και τους χαμηλούς μισθούς που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σήμερα. Ανέδειξαν τα τεράστια προβλήματα σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό στο Πυροσβεστικό Σώμα. Αναφέρθηκαν στην κατάσταση κτηριακών εγκαταστάσεων που είναι παμπάλαιας κατασκευής.

Τα στελέχη του κόμματος αναφέρθηκαν ότι όλα αυτά τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είναι αποτέλεσμα των αντιλαϊκών πολιτικών της σημερινής κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και διαχρονικά των προηγούμενων.

Αύριο Τρίτη 10 Γενάρη έχουν προγραμματιστεί να επισκεφθούν κλιμάκια του ΚΚΕ τις παρακάτω Πυροσβεστικές Υπηρεσίες: 10ος Πυροσβεστικός Σταθμός Αθηνών (Περιστέρι), 3ος Πυροσβεστικός Σταθμός Πειραιά (Κερατσίνι), Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, Πυροσβεστικός Σταθμός Μουζάκι Καρδίτσας, Πυροσβεστικός Σταθμός Βόλου, Πυροσβεστικός Σταθμός Βιομηχανικής περιοχής Βόλου, Πυροσβεστικός Σταθμός (ΕΜΑΚ) Βιομηχανικής περιοχής Λάρισας, Πυροσβεστικός Σταθμός Ελασσόνας.