Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θέλει ο… Τσιάρτας να κρυφτεί: «Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας»

Θέλει ο… Τσιάρτας να κρυφτεί αλλά οι – ακροδεξιές – του απόψεις δεν τον αφήνουν.

Μετά την ιστορική απόφαση του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή, που κρίνει μεταξύ άλλων ένοχους τους Μιχαλολιάκο, Λαγό και Κασιδιάρη για εγκληματική οργάνωση, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας – περισσότερο γνωστός για τα σχόλια του στα κοινωνικά δίκτυα – δεν κρατήθηκε.

«Η σημερινή εύκολα χαρακτηρίζεται και ημέρα της υποκρισίας» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Τσιάρτας. Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από followers του και άλλους χρήστες του Twitter, ο πρώην ποδοσφαιριστής προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα.

«Ουδέποτε είχα, έχω ή θα έχω σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Η ανάρτηση αφορά τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ. Για να τελειώνουμε με τις ταμπέλες», έγραψε σε νεότερη ανάρτηση του και, λίγο αργότερα, συνέχισε: «Η σημερινή απόφαση είναι απολύτως δίκαιη. Μπράβο στην Δικαιοσύνη. Οι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ όμως να μη πανηγυρίζουν που 4.5 χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα».

tsiartas 2

Όσο κι αν προσπαθεί ο Τσιάρτας να το σώσει, δεν τα καταφέρνει. Μια ματιά στις κατά καιρούς αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα αρκεί για να αποκαλύψει την ταύτιση του με ακροδεξιές-ρατσιστικές απόψεις.

Γι’ αυτήν την ακροδεξιά μαύριλα θα μείνει γνωστός ο Τσιάρτας και όχι για τις όποιες  αθλητικές ικανότητες είχε κάποτε…