Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λαϊκή Συσπείρωση Χίου: «Κήρυκας μίσους και ρατσισμού ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου»

Την απαράδεκτη ανάρτηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Χίου.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μουτζούρης ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου την εξής φράση «Η κυβέρνηση μας οφείλει ένα νέο όχι στη νέα εισβολή (Βόρειο Αιγαίο 28- 10-19)».

Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» σημειώνει πως ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου «Δεν βρήκε να πει κουβέντα για την “εισβολή” του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στο Στεφανοβικειο στο Βόλο, για τις επεκτάσεις των βάσεων ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη, στη Λάρισα, για τα σχέδια αποθήκευσης πυρηνικών στον Άραξο.

Δε βρήκε τίποτα να πει για το μακέλεμα των λαών στη Μέση Ανατολή, στη Λιβύη και αλλού που δημιουργούν τις εκατόμβες προσφύγων και μεταναστών.

Δε βρήκε να πει κουβέντα για το φασισμό και τα παραπληρωματά του το ρατσισμό και την ξενοφοβία ανήμερα 28ης Οκτωβρίου.

Δε βρήκε να πει κουβέντα για την επαίσχυντη “εισβολή” της ΕΕ και των συμφωνιών της που εγκλωβίζουν στα νησιά μας τους πρόσφυγες και μετανάστες και έχουν μετατρέψει τη χώρα μας σε φυλακή».

Σπέρνει ανέμους σημειώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» προσθέτοντας πως η θεωρία του «είναι θεωρία του παρελθόντος των δωσίλογων, των ναζί που αιματοκύλισαν τους λαούς, είναι θεωρία που στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη πρέπει να καταδικαστεί από όλους όσους αντιστέκονται στο μίσος και στην απανθρωπιά».