Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο Μεσαίωνας είναι εδώ! Αλλά θέλει και αίμα!

Γράφει ο Στέλιος Κανάκης //

Εξαθλιώνουν το λαό, χτυπάνε αγωνιστές, υποσκάπτουν συνειδήσεις, εκμαυλίζουν προσωπικότητες, διαβάλουν κλάδους εργαζόμενων, αφαιρούν κάθε ίχνος δικαιώματος.

Ανακαλύπτουν τάφους θεϊκούς. Τα πανεπιστήμιά τους (Αριστοτέλειο) καθηγητοποιούν φασιστόμουτρα παπάδες κι μουσικούς κλόουν. Αναγάγουν την προσευχή (Παν/μιο πελοποννήσου) σε… θεραπευτικό μέσο.

Οι παπάδες εξαπατούν ασυστόλως και ατιμωρητί βγάζοντας στη γύρα ότι μπορεί (και δεν μπορεί) να φανταστεί ανθρώπινος νους (υγιής):
Εικόνες, νεκροκεφαλές, οστά, πετσάκια, ζώνες από αλογότριχες, πανιά, φώτα και της παναγίας τα μάτια.

Οι εξ ίσου απατεώνες αστρολόγοι πλουτίζουν σε βάρος των χιλιάδων αφελών.

Το ξεμάτιασμα δίνει και παίρνει. Η ομοιοπαθητική εξαπατά πλουτίζοντας, αιωρούμενη μεταξύ της δυναμοποίησης του φαρμάκου, της… μνήμης του ύδατος και της μη ανιχνεύσιμης ουσίας στο διάλυμα (όσοι είστε θύματά της ή ενδιαφέρεστε, ψάξτε λίγο αυτούς τους όρους).

Το 23,4% των Ελλήνων θεωρούν πιθανό τα εμβόλια να προκαλέσουν αυτισμό. Το 32,4% πιστεύει πως μας ψεκάζουν. Το 2,5% υποστηρίζει πως η Γη είναι επίπεδη και 7,9% αγνοεί αν είναι ή όχι. Ένα τεράστιο ποσοστό στηρίζει τους θύτες του.

Με τον ανορθολογισμό την εξαπάτηση, την αποχαύνωση την κοροϊδία, αλλά και τον χλευασμό στα θύματα, επελαύνουν. Με τον τρόμο και τον φασισμό επιβάλλονται.

Ο Μεσαίωνας είναι εδώ! Σάρκα ψητή σάς μύρισε ή ακόμη;

_______________________________________________________________________________________________________

Στέλιος Κανάκης Διδάσκει στην επαγγελματική εκπαίδευση και παράλληλα δραστηριοποιείται στο χώρο του βιβλίου. Έχει γράψει, υπό μορφή ημερολογίων τα «Με τη μουσική του κόσμου», «Οι μουσικοί του κόσμου» και «Δώδεκα μήνες συνθέτες».  Επίσης το «Ιερές Βλακείες» Εμπειρία Εκδοτική 1η και 2η έκδοση – Εκδόσεις Εντύποις 3η και 4η και το «Η Αγρία Γραφή» Εκδόσεις ΚΨΜ.
[email protected] Facebook: Stelios Kanakis /ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ