Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Συνεχής και πολύπλευρη η στήριξη προς τον Κώστα Πελετίδη

Σε αδιάκοπη κίνηση, με περιοδείες, συσκέψεις, συναντήσεις με φορείς, με τον λαϊκό κόσμο της Πάτρας βρίσκεται καθημερινά ο δήμαρχος της πόλης Κώστας Πελετίδης ενόψει του δεύτερου γύρου της ερχόμενης Κυριακής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη, εκλεγμένοι τοπικοί σύμβουλοι με άλλες δυνάμεις εκφράζουν την υποστήριξή τους στη «Λαϊκή Συσπείρωση» καλώντας το λαό της πόλης να επανεκλέξει τον Κώστα Πελετίδη δήμαρχο, και δείχνοντας ότι μεγαλώνει το ρεύμα υποστήριξης και ψήφου στην αγωνιστική δημοτική αρχή.

Παράλληλα, οι εκατοντάδες υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μαζί με άλλους αγωνιστές πραγματοποιούν διαρκώς εξορμήσεις στις γειτονιές της πόλης, μοιράζοντας το φυλλάδιο με το μήνυμα του δημάρχου και το κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη μεγάλη λαϊκή συγκέντρωση την Παρασκευή 31 Μάη, στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Με σύνθημα «Μπροστά οι ανάγκες του λαού», ο Κ.Πελετίδης στις συζητήσεις του με τους δημότες και τους φορείς της πόλης επαναλαμβάνει ότι η νίκη της Κυριακής θα είναι νίκη των εργαζομένων για να παραμείνει ο δήμος στο πλάι τους και όχι στην υπηρεσία των επιχειρηματικών συμφερόντων, για να δυναμώσει η διεκδίκηση μέτρων ανακούφισης και έργων που έχει ανάγκη ο λαός.