Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου

«Έφυγε» απ’ τη ζωή, νικημένη από τον καρκίνο, σε ηλικία 37 ετών η δημοσιογράφος Αριάδνη Γερασιμίδου.

Η Άρ. Γερασιμίδου εργάστηκε ως δημοσιογράφος αυτοκινήτου, παρουσιάστρια, σεναριογράφος διαφημιστικών, ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος σε γυναικεία έντυπα ενώ δίδασκε μηχανοκίνητο αθλητισμό στο Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και «δάνειζε» τη φωνή της σε διαφημιστικά σποτ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.

Υπήρξε για πάνω από 10 χρόνια στον χώρο του αυτοκινήτου και έκανε δοκιμές σε όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς έχοντας δοκιμάσει περισσότερα από 1.200 αυτοκίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό, εντός και εκτός πίστας.

Μεταξύ άλλων εργάστηκε ως αρχισυντάκτρια αυτοκινήτου στα sdna.gr και menshouse.gr, ενώ είχε εκπομπή αυτοκινήτου στον Love 97.5. Ένα από τα μεγαλύτερα της project και προσωπική ιδέα, είναι το #SafetyFirstGR, όπου μέσα από ευχάριστα video θέλησε να δώσει μια άλλη οπτική στον κόσμο για το σοβαρό θέμα της οδικής ασφάλειας.

Με βίντεο που είχε αναρτήσει στον λογαριασμό της στο YouTube πριν λίγες μέρες, η νεαρή δημοσιογράφος μιλούσε για τον αγώνα που έδινε να κρατηθεί στη ζωή, αφού οι γιατροί την είχαν ενημερώσει ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία που μπορεί να κάνει. «Δηλαδή, δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ», είχε γράψει.

che guevara 008