Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Περιφερειακές εκλογές 2019: Πού ψηφίζουν οι υποψήφιοι περιφερειάρχες της Λαϊκής Συσπείρωσης

Ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 π.μ., στο 4ο Γυμνάσιο Αγ. Αναργύρων (Πελοποννήσου 5), στο 2125ο Εκλογικό Τμήμα.

Ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 10.30 π.μ., στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών (Διοπόλεως και Χαλκωματάδων), στη Ριζούπολη, στο 538ο Εκλογικό Τμήμα.

Η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 10.30 π.μ., στο 13ο Γυμνάσιο Πειραιά (Παπαστράτου 14), 5371ο Εκλογικό Τμήμα.

Ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11.30 π.μ. στο 162ο Εκλογικό Τμήμα στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης (Κ. Κρυστάλλη 10, Β’ Κοινότητα).

Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 π.μ. στο 133ο Εκλογικό Τμήμα στο 11ο Γυμνάσιο και Λύκειο Θεσσαλονίκης (Σκουφά 27, Α’ Κοινότητα).

Ο Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 π.μ., στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας (Στρούμπειο).

Ο Νίκος Λαρδάς, υποψήφιος δήμαρχος Ικαρίας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 π.μ., στο Γυμνάσιο Αγ. Κηρύκου.

Ο Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 π.μ., στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας.

Ο Μανώλης Συντυχάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 π.μ., στο 11ο ΓΕΛ Ηρακλείου, στο εκλογικό τμήμα 282.