Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ρατσιστικό κρεσέντο Βελόπουλου: Να μεταφερθούν στη Μακρόνησο και τη Γυάρο οι πρόσφυγες!

Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται. Έτσι και ο πρόεδρος της ακροδεξιάς Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Λέσβο μετά την πυρκαγιά στο ΚΥΤ Μόριας, επανέλαβε την άθλια και απάνθρωπη πρόταση του να μεταφερθούν οι πρόσφυγες στη Μακρόνησο και τη Γυάρο και από εκεί να απελαθούν!

Σε δήλωση του για τα γεγονότα στη Μόρια, ο Βελόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Να μεταφερθούν όλοι στη Μακρόνησο και στην Γυάρο. Όλοι μα όλοι οι λαθρομετανάστες και από εκεί να απελαθούν τάχιστα. Και μάλιστα θεωρώ ότι στην Αριστερά είναι φιλάνθρωποι και ως ιδεολόγοι δεν θα πουν «όχι» να μεταφερθούν οι άνθρωποι ας πούμε σε αυτές τις περιοχές».

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης τα έβαλε με τους ίδιους τους πυρόπληκτους πρόσφυγες της Μόριας, κατηγορώντας τους ότι… απέτρεψαν να σβηστεί η φωτιά! Με λίγα λόγια, ο Βελόπουλος λέει ότι οι ίδιοι οι πρόσφυγες ήθελαν να καούν και γι’ αυτό «εμπόδιζαν τους πυροσβέστες».

«Όλοι ασχολούνται με τους λαθρομετανάστες και αυτό που συνέβη χθες. Απέτρεψαν να σβηστεί η φωτιά. Απέτρεψαν τους πυροσβέστες από το να σβήσουν τη φωτιά. Και δεν ασχολούνται με τους Έλληνες κατοίκους, οι οποίοι ζουν δυστυχώς πλέον με την κατάντια που έχει υποστεί το νησί του», σημείωσε ο πρώην βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ και πεπειραμένος τηλεπωλητής κηραλοιφών και χειρόγραφων επιστολών του… Ιησού.

Άξια η προσπάθεια Βελόπουλου να υποκαταστήσει την Χρυσή Αυγή στη Βουλή, αλλά και να παίξει το ακροδεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης, ποντάροντας στα ρατσιστικά και ξενοφοβικά ένστικτα μερίδας του πληθυσμού.