Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στο Δήμο Δίου-Ολύμπου ψηφίζουμε «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» — για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων!

Στο Δήμο Δίου-Ολύμπου ψηφίζουμε-στηρίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση Υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Τηλεγράφου

Συνδημότες, συνδημότισσες

Μπροστά στις εκλογές στις 8 Οκτώβρη και στον δήμο Δίου-Ολύμπου οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι αγρότες, οι συνταξιούχοι, οι νέοι και οι νέες χρειάζεται να σκεφτούν:

  • Ποιος μπορεί να εκφράσει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο τους αγώνες, τα αιτήματα, τις διεκδικήσεις και τις αγωνίες της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού;

  • Ποιος θα είναι την επόμενη μέρα των εκλογών η μοναδική δύναμη αποκάλυψης και καταγγελίας της αντιλαϊκής πολιτικής της δημοτικής αρχής που υλοποιεί πιστά την κυβερνητική πολιτική της ΝΔ και της ΕΕ;

  • Ποιος είναι αυτό που κόντρα στη λογική «κόστους-οφέλους» θα επιμένει για μέτρα προστασίας της ανθρώπινης ζωής, της λαϊκής περιουσίας και του περιβάλλοντος;

  • Τι τοπικές αρχές και εκλεγμένους έχει ανάγκη ο λαός; Αυτές που όταν απαιτεί έργα αντιπλημμυρικής ή αντιπυρικής προστασίας να του απαντούν ό,τι και οι κυβερνήσεις; Πως «οι πόροι δεν φτάνουν», να του συστήνουν «ατομική ευθύνη» ως «αναρμόδιοι», να μιλάνε για «αστοχίες» και «αρρυθμίες» μελετών και έργων;

  • Ή ακούραστους αγωνιστές που δεν θα συμβιβάζονται με το ασφυκτικό πλαίσιο, αλλά θα δίνουν μάχες ενάντια σε καθετί που μπαίνει εμπόδιο στην ανακούφιση του λαού, που δεν θα αφήνουν τελικά σε «χλωρό κλαρί» κυβερνήσεις και επιτελεία, ή εκλεγμένους «μπροστινούς» της κυβέρνησης και των κομμάτων που έχουν κυβερνήσει και που αναλαμβάνουν ρόλο «πυροσβέστη», στις λαϊκές αντιδράσεις και διεκδικήσεις;

  • Τελικά, τι θα αντιπαρατάξει ο λαός απέναντι στο ενιαίο αντιλαϊκό μπλοκ που συγκροτούν η κυβέρνηση και τα κόμματα του συστήματος, όπως και οι παρατάξεις τους σε Δήμο και Περιφέρεια, με τα προγράμματά τους να μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό;

Η μαζική, αποφασιστική ενίσχυση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η απάντηση

Ακόμη περισσότερους εκλεγμένους της Λαϊκής Συσπείρωσης που θα γίνουν η φωνή διεκδίκησης και αγώνα μέσα κι έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ακόμη περισσότερους εκλεγμένους με τη Λαϊκή Συσπείρωση που δε θα δεσμέυονται από επιχειρηματικά συμφέροντα και μπορούν να είναι η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση και αντίσταση στην δημοτική αρχή των κομμάτων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ), και άλλων δήθεν ανεξάρτητων, πλήρως εξαρτημένων με την κυρίαρχη πολιτική, και που όλοι μαζί είναι συνυπεύθυνοι για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός της περιοχής μας.

Αυτή είναι η μοναδική απάντηση για τον λαό!

Όλα κρίνονται από την απάντηση στο δίλημμα: προτεραιότητα οι λαϊκές ανάγκες ή τα κέρδη των επιχειρηματιών

Την τετραετία που πέρασε, η συναίνεση και η «σύνθεση» σχεδόν όλων των παρατάξεων (πλην Λαϊκής Συσπείρωσης) ήταν αποκαλυπτική. Συνεδριάσεις γίνονταν με την ελάχιστη δυνατή πλειοψηφία μια που δημοτικοί σύμβουλοι «έλαμπαν» δια της απουσίας τους. Είναι οι ίδιοι που ζητούν την ψήφο σας και σ’ αυτές τις εκλογές!

Η σύγκλιση των κομμάτων τους στην κεντρική πολιτική σκηνή έγινε κυριολεκτικά ΤΑΥΤΙΣΗ σε ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και σε ζητήματα που αφορούν τη ζωή του λαού μας.

Όλοι τους :

Συμφωνούν ότι η χρηματοδότηση του δήμου θα γίνεται όλο και περισσότερο με ίδια έσοδα, δηλαδή με την επιπλέον φορολόγηση του λαού. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι όσο η κρατική χρηματοδότηση μειώνεται αυξάνονται οι ίδιοι πόροι από τη συνεχή φορολόγηση των δημοτών. Χαρακτηριστικό είναι πως το 2022 μόλις το 44% των εσόδων προέρχεται από την κρατική χρηματοδότηση και το 56% από το χαράτσωμα με τέλη, φόρους πρόστιμα που επιβάλλει ο δήμος Δίου-Ολύμπου.

Συμφωνούν στη γενίκευση της ανταποδοτικότητας, δηλαδή βασικές υπηρεσίες του δήμου να είναι επί πληρωμή.

Συμφωνούν στη γενίκευση των προσωρινών, των ελαστικών, των απαράδεκτων σχέσεων εργασίας στους εργαζόμενους του Δήμου. Έτσι έχουμε φτάσει περίπου οι μισοί εργαζόμενοι να είναι συμβασιούχοι, ωφελούμενοι, κακοπληρωμένοι σε μόνιμη ανασφάλεια και πολιτική ομηρία. Διαφωνούν μόνο για το ποιος θα προσλάβει περισσότερους ημέτερους…

Συμφωνούν με την τεράστια υποστελέχωση, την έλλειψη μηχανολογικού και τεχνικού εξοπλισμού και της ολοκληρωτικής εξάρτησης υλοποίησης όλων των αναγκαίων τεχνικών έργων και εργασιών από ιδιωτικούς φορείς με απευθείας αναθέσεις ή απευθείας διαπραγματεύσεις.

Μπροστά σ’ αυτές τις εκλογές η «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Δίου-Ολύμπου απευθύνεται σε όλους και σας καλεί να σκεφτείτε, να προβληματιστείτε και να ψηφίσετε με ενιαία κριτήρια, γιατί ενιαία είναι και η αντιλαϊκή πολιτική που τ’ αποτελέσματά της ζούμε καθημερινά.

Δεν υπάρχει αντιλαϊκό μέτρο, δεν υπάρχει βάσανο που να βίωσαμε τα τελευταία χρόνια, που να μην έχει τη σφραγίδα, την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης των κυβερνήσεων και να μην έχει υλοποιηθεί στην πράξη από τη Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή (απολύσεις, ευέλικτες εργασιακές σχέσεις, εμπορευματοποίηση της πρόνοιας και της υγείας, ιδιωτικοποίηση της λαϊκής περιουσίας και υπηρεσιών, χαράτσια, ενίσχυση με κάθε τρόπο των μεγαλοεπιχειρηματιών κ.α.).

Είναι στο χέρι μας να τους γυρίσουμε την πλάτη

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ σου ζητάμε και σ’ αυτές τις εκλογές να μας εμπιστευτείς. Γιατί και αυτά τα 4 χρόνια σταθήκαμε με όλες μας τις δυνάμεις στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τα λαϊκά συμφέροντα, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, ακόμη και στην περίοδο της πανδημίας που το δημοτικό συμβούλιο μπήκε στον «γύψο» και κρύφτηκε σε συνεδριάσεις πίσω από το «μαύρο» μια οθόνης.

Δεν υποχωρήσαμε μπροστά στις δυσκολίες. Πάντα με θέσεις και κριτική που στηριζόταν και στηρίζεται στην αντιπαράθεση θέσεων και όχι προσωπικών επιθέσεων που τρέφουν το πολιτικό κουτσομπολιό.

Παλέψαμε και παλεύουμε με συνέπεια για την απόκρουση της βάρβαρης επίθεσης που ζούμε σε όλα τα επίπεδα της ζωής μας.

Δώσαμε και δίνουμε μάχες για να μη ιδιωτικοποιηθούν υπηρεσίες του δήμου, για να μειωθούν και να καταργηθούν τα δημοτικά τέλη, να καταργηθούν τα διόδια, να μην παραχωρηθούν-ξεπουληθούν δημοτικές εκτάσεις, να εξασφαλιστούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας σε όλους τους εργαζόμενους, για μόνιμη και σταθερή δουλειά.

Κάναμε παρεμβάσεις για τη δημιουργία υποδομών και έργων με κριτήριο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συμπολιτών μας, όπως μέτρα αντιπλημμυρικής, αντισεισμικής, αντιπυρικής προστασίας, για τον Βιολογικό Καθαρισμό νότιας Πιερίας, τον ΧΥΤΑ Λιτοχώρου, ενάντια στην τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΔΟΛ και του ΦΟΔΣΑ, για τα προβλήματα ύδρευσης και υδροδότησης σε όλους τους οικισμούς του δήμου, για την αντικατάσταση σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο, για τα απαρχαιωμένα δίκτυα ύδρευσης-αποχέτευσης, για το σχέδιο πόλεως σε Λιτόχωρο και Πλαταμώνα.

Συγκρουστήκαμε συνολικά με τις πολιτικές εκείνες που θέλουν τον δήμο να είναι το μακρύ χέρι του κρατικού μηχανισμού, τις οποίες εφαρμόζει.

Ζητήσαμε τη προστασία των μικροοφειλετών, των πιο αδύνατων κοινωνικών ομάδων με συνεχείς προτάσεις για κοινωνικά τιμολόγια υπηρεσιών, για την ύδρευση, την άρδευση κλπ.

Απαιτήσαμε λειτουργία των δημοτικών επιχειρήσεων, όχι με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια αλλά με κριτήρια κοινωνικής ανταπόδοσης.

Υπερασπιστήκαμε τη δημόσια και δημοτική περιουσία έναντι της προσπάθειας ιδιωτικοποίησής τους (παραχώρηση 1.005 στρ. Στην ΕΤΒΑ για τη δημιουργία επιχειρηματικό βιομηχανικό πάρκο, παραχώρηση το πάρκο στο παλιό αμμορυχείο σε Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία κ.α) .

Προτείναμε έργα υποδομής και αναπλάσεις στα χωριά που θα σέβονται το παραδοσιακό τους χρώμα.

Στην πρότασή μας για μόνιμη και σταθερή δουλειά και στελέχωση των υπηρεσιών του δήμου με το απαραίτητο προσωπικό για να μπορούν να γίνονται μελέτες κι έργα, για να λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες χωρίς πρόβλημα, απαντούν όλοι τους (σε όποιον συνδυασμό κι αν βρίσκονται σήμερα) με δίμηνα, με εργαζόμενους σε προγράμματα κοινής ωφέλειας, με εργαζόμενους με ημερομηνία λήξης για να ανακυκλώνεται η ανεργία, η φτώχεια, η μιζέρια και η τακτική της πολιτικής ομηρίας.

Στην πρότασή μας για ένα τεχνικό πρόγραμμα που να ιεραρχεί τα έργα υποδομής για την καλύτερη διαβίωση των δημοτών, απαντούσαν με έργα αμφιβόλου ανάγκης και προτεραιότητας, με έργα βιτρίνας.

Να μην υποκύψει κανείς σε πλαστά διλήμματα και ψεύτικες υποσχέσεις

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ δεν κρύβεται πίσω από ψεύτικα ψηφοδέλτια της λεγόμενης «τοπικής κοινωνίας». Ξεκάθαρα, τίμια και ειλικρινά στέκεται στον αντίποδα της εκμεταλλευτικής πολιτικής. Δεν μπορεί να μπει κάτω από κανένα πλαίσιο δήθεν «υπερκομματικών» ή «ανεξάρτητων» που δεν το ‘χουν σε τίποτα να πιάνουν και να αφήνουν τις κομματικές τους ταυτότητες για να εγκλωβίζουν τη λαϊκή συνείδηση στη λογική της καπιταλιστικής ανάπτυξης και της δήθεν ωφέλειας που θα ‘χει ο λαός απ’ αυτήν.

Όσες επίπλαστες συμμαχίες, τεχνητές συγκολλήσεις και μεταγραφές έκαναν και κάνουν, ο λαός μένει στον ίδιο παρονομαστή: φτωχότερος, άνεργος, ανασφάλιστος χωρίς δικαιώματα, με μειωμένες συντάξεις, πνιγμένος στα χαράτσια, ξεκληρισμένος από τα χωράφια του, με λουκέτο στο μαγαζί του.

Γι αυτό πρέπει να παραμεριστεί η ηττοπάθεια, η απογοήτευση, η υποταγη

Οι δημότες να γυρίσουν την πλάτη στους «γυρολόγους» από ψηφοδέλτιο σε ψηφοδέλτιο και τους «μεγαλοπαράγοντες» που φόρεσαν την προβιά του δήθεν «ανεξάρτητου», για να βάλουν τον λαό από την πίσω πόρτα στο μαντρί της αντιλαϊκής πολιτικής.

Απέναντι σ’ αυτή την κινούμενη άμμο του πολιτικού συστήματος, η μόνη επιλογή που δε μεταμορφώνεται και δε μεταλλάσσεται, που δε λέει άλλα τώρα για να κάνει άλλα μετά, που δίνει δύναμη στο λαό και την προοπτική της πραγματικής ανατροπής, είναι η Λαϊκή Συσπείρωση.

Καλούμε το λαό να ενισχύσει τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο Δήμο και στην Περιφέρεια, για να ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ από καλύτερες θέσεις τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο και στο περιφερειακό, απέναντι στην κυβερνητική πολιτική και την πολιτική της Ε.Ε.

Για να εκλεγούν αγωνιστές που θα παλεύουν:

  • Για την πλήρη χρηματοδότηση της Τοπικής Διοίκησης από τον κρατικό προϋπολογισμό και την απαίτηση να αποδοθούν τα 16 δις ευρώ που έχουν παρακρατηθεί από το 2009 μέχρι σήμερα.

  • Για δραστική μείωση, με στόχο την κατάργηση των ανταποδοτικών τελών.

  • Για να μην υπάρξει καμία δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού, μπλοκάρισμα φορολογικής ενημερότητας και πλειστηριασμός για χρέη φτωχών λαϊκών στρωμάτων προς τον Δήμο.

  • Για το σχεδιασμό και την υλοποίηση σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο υποδομών και μηχανισμών δημόσιας προστασίας από φυσικές καταστροφές. Μέτρα αντισεισμικής θωράκισης, αντιπυρικής και αντιπλημμυρικής προστασίας, δίκτυα ύδρευσης και άρδρευσης, προστασία πηγών- πομόνων, με αποκλειστικό γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της λαϊκής οικογένειας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

  • Για τη διαχείριση των απορριμμάτων με γνώμονα τις λαϊκές ανάγκες, το περιβάλλον, τη δημόσια υγεία και όχι με κριτήριο την επιχειρηματική κερδοφορία.

  • Για την ολόπλευρη στήριξη και ανάπτυξη της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής. Ιδιαίτερα μέτρα για την ανάπτυξη της αμπελοκαλλιέργειας, του καπνού, του ακτινιδίου, των οπωροφόρων, τη δημιουργία μεταποιητικών μονάδων παραγωγής τροφίμων και ζωοτροφών.

  • Για την τουριστική και βιοτεχνική ανάπτυξη με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της περιοχής. Λειτουργία δικτύου μικρών τουριστικών καταλυμάτων & ενοικιαζόμενων δωματίων. Ενθάρρυνση του ορεινού αθλητικού εναλλακτικού τουρισμού (διαδρομές πεζοπορίας, ορειβασίας, ποδηλασίας, φαραγγιού). Προστασία & ανάδειξη των παραδοσιακών οικισμών Παντελεήμονα, Πόρων και Λεπτοκαρυάς. Ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Λιτοχώρου.

  • Για την προστασία των κοινόχρηστων εκτάσεων από καταπατητές. Για να αποτρέψουμε ιδιωτικοποιήσεις χώρων και «φιλέτων» σε ντόπιους και ξένους μεγαλο-επιχειρηματίες.

  • Για τη λήψη μέτρων για την προστασία του ορεινού όγκου, των δασών, των ποταμών –του περιβάλλοντος γενικότερα- για την ανάπτυξη και τις ανάγκες των κατοίκων και όχι των πολυεθνικών και του επιχειρηματικού κέρδους. Για την ασφαλή διευθέτηση και οριοθέτηση των ρεμάτων.

  • Για να περιέλθουν άμεσα στο Δήμο και να αξιοποιηθούν προς όφελος των δημοτών: το κάμπινγκ του ΕΟΤ στη Σκοτίνα, οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου ξυλείας στο Λιτόχωρο, οι εκτάσεις της παλιάς σιδηροδρομικής γραμμής στον Πλαταμώνα, κτλ.

  • Για άμεση επίλυση με πολιτική λύση του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τις ιδιοκτησίες των Λιτοχωριτών μέσα στα 13.500 χιλιάδες στρέμματα που κέρδισε ο πρώην Δήμος Λιτοχώρου.

  • Για άμεση περιβαλλοντική αποκατάσταση του Αμμορυχείου Λιτοχώρου και της Βροντούς.

  • Για να μην αλλάξει χρήση το αλιευτικό καταφύγιο της Γρίτσας και να προστατευθούν οι ψαράδες της περιοχής, να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις του χωριού των ψαράδων.

  • Για να απομακρυνθούν τα διάσπαρτα πεδία βολής από τον Όλυμπο και να σταματήσει να είναι η περιοχή ένα απέραντο αμερικαΝΑΤΟϊκό στρατόπεδο.

  • Για απομάκρυνση των λυμάτων από τις κατοικημένες περιοχές και σύνδεση των απορροφητικών βόθρων της επέκτασης των οικισμών με το βιολογικό καθαρισμό για να σταματήσει η μόλυνση των υπόγειων υδάτων.

  • Για ασφαλή και άνετη οδική σύνδεση των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου, κατασκευή της παρολύμπιας οδού και σύνδεση των νέων οικισμών με τους παλιούς. Για σύνδεση των τουριστικών και παραδοσιακών περιοχών με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για την εξασφάλιση των αναγκαίων έργων οδοποιίας σε όλο το οδικό και επαρχιακό δίκτυο. Για ολοκληρωμένη κυκλοφοριακή μελέτη στο Λιτόχωρο και την κατασκευή επιτέλους του περιμετρικού δρόμου. Για τη διάνοιξη περιφερειακών χώρων στάθμευσης στο Λιτόχωρο και στις τουριστικές κυρίως περιοχές.

  • Για αντικατάσταση των δημοτικών επιχειρήσεων από καλά οργανωμένες υπηρεσίες, στελεχωμένες από εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή δουλειά με πλήρη δικαιώματα.

  • Για προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού, επιστημονικού, τεχνικού, διοικητικού. Πλήρη στελέχωση των Τεχνικών Υπηρεσιών για να μπορούν να μελετώνται και υλοποιούνται έργα με ίδια μέσα και αυτεπιστασία.

  • Για την καθολική παροχή υψηλού επιπέδου δωρεάν υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Πρόνοιας, με την ανάπτυξη, στελέχωση και εξοπλισμό αναγκαίων υποδομών (Κέντρου Υγείας και αγροτικών ιατρείων) και χρηματοδότηση αποκλειστικά από το κράτος.

  • Για τη λειτουργία παιδικών σταθμών σε όλα τα χωριά και ΚΑΠΗ, στελέχωση τους με μόνιμο και επαρκή επιστημονικό και λοιπό προσωπικό, χωρίς τροφεία και οικονομική συμμετοχή των δημοτών. Για την προστασία των ΑμεΑ, των ηλικιωμένων, μέσα από ένα διευρυμένο κρατικό δίκτυο δομών.

  • Για να υπάρξει άμεσα πρόγραμμα ενίσχυσης της ερασιτεχνικής δημιουργίας και ανάπτυξης των αθλητικών υποδομών του δήμου, με δημιουργία νέων γηπέδων, για την κάλυψη των αναγκών άθλησης των δημοτών και των δεκάδων αθλητικών σωματείων, για μαζικό λαϊκό αθλητισμό που θα είναι δικαίωμα για όλους και όχι πανάκριβο εμπόρευμα για λίγους.

  • Χώρους προστασίας των αδέσποτων, δημοτικό κτηνιατρείο και κλινικές.

  • Για ανειρήνευτο πόλεμο κατά των ναρκωτικών, κινητοποίηση φυσικών και νομικών προσώπων στον αγώνα κατά των ναρκωτικών με στόχο θεσμοθέτηση προγραμμάτων πρωτογενούς πρόληψης από την πολιτεία, ενημέρωση της νεολαίας, συμβολή με κάθε τρόπο στην πρόληψη. ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά και τα υποκατάστατα.

Δεν υποσχόμαστε τίποτε περισσότερο παρά μόνο ότι δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε αμετακίνητοι στην πρώτη γραμμή των αγώνων του λαού για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του

Αυτή είναι η διαφορά. Για αυτό κι εμείς λέμε κάντε το βήμα. Κάντε τη διαφορά. Περισσότεροι εκλεγμένοι κοινοτικοί, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ανοίγουν το δρόμο έχοντας όραμα την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ σε Δήμο και Περιφέρεια

Μαζί με τον λαό στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δίου-Ολύμπου στο Facebook: https://www.facebook.com/LASYDIOUOLYMPOU

«Λαϊκή Συσπείρωση» Κεντρικής Μακεδονίας

«Ναι, αλλά ο Στάλιν…», του Νίκου Μόττα