Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συναυλία Ειρήνης: Ο Ζαραλίκος «πετσόκοψε» τον Οικονόμου του ΣΚΑΪ και εκείνος τον μπλόκαρε…

Η αναγγελία της αντιπολεμικής συναυλίας την ερχόμενη Τρίτη στα Προπύλαια, με την συμμετοχή πάνω από 30 καλλιτεχνών, έχει ήδη προκαλέσει αμόκ στους κόλπους του εγχώριου αμερικανοτσολιαδισμού.

Ενοχλούνται από τον τίτλο «Συναυλία ειρήνης» και το σύνθημα «Ειρήνη είναι η απάντηση όποια κι’ αν είναι η ερώτηση» και στάζουν χολή για τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, όπως έκαναν πριν μια εβδομάδα με τη Νατάσσα Μποφίλιου…

Ανάμεσα στους ΝΑΤΟτσολιάδες που βρήκαν αφορμή να στάξουν δηλητήριο ήταν και ο γνωστός φιλοκυβερνητικός παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου που σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Γίνεται πουθενά πόλεμος και χρειάζεται συναυλία ειρήνης σύντροφοι ή για να περνάει η ώρα».

Ανάμεσα σε αυτούς που τους απάντησαν ήταν ο ηθοποιός και stand up κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος που, επισυνάπτοντας την αρλούμπα του Δ. Οικονόμου, έγραψε:

«Ο ιμπεριαλιστής τοτέμ των καπιταλιστών ολιγαρχών Πούτιν , κάνει επεκτατικό πόλεμο στην Ουκρανία σκοτώνοντας αμάχους και ισοπεδώνοντας πόλεις. Εσύ ξέρεις κάποιον Αλαφούζο που μεταφέρει πετρέλαιο για λογαριασμό του Πούτιν που κάνει όλα αυτά;;».

Επειδή όμως ο κ. Οικονόμου είναι ευαίσθητος όταν αναφέρονται στο αφεντικό του – και ακόμη πιο «ευαίσθητος» όταν αποκαλύπτονται αλήθειες που τον ενοχλούν- αποφάσισε να… μπλοκάρει τον Ζαραλίκο. Δημοκρατικά και όμορφα, όπως ξέρουν καλά εκεί στον ΣΚΑΪ όταν πρόκειται να ακουστεί η αντίθετη άποψη.

Άλλωστε, ο Δ. Οικονόμου και η εκπομπή του «Σήμερα» έχουν και μια ιστορία στην λογοκρισία: Για όσους δεν θυμούναι, πριν απο έναν χρόνο είχαν κόψει «στον αέρα» βουλευτή του ΚΚΕ.

«Το πετ του Αλαφούζου νομίζει πως μπορεί να λέει τις μαλακίες του και εκτός στούντιο χωρίς να τρώει φάπα», σχολίασε ο Χρ. Ζαραλίκος για το μπλοκάρισμα του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ.

Αντιπολεμική συναυλία στις 29/3 στα Προπύλαια: Πάνω από 30 καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για την ειρήνη

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα