Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υποψήφιος της Κ. Νοτοπούλου ζητά παρέμβαση της αστυνομίας στο ΑΠΘ

Την ώρα που η κυβέρνηση εντείνει το κλίμα αστυνομοκρατίας στην περιοχή γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, χρησιμοποιώντας ως πρόσχημα και τα περίφημα «κορωνοπάρτυ» που κάποιοι διοργανώνουν εντός του ιδρύματος, με σκοπό να χτυπήσει το φοιτητικό κίνημα, υποψήφιος του συνδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Θεσσαλονίκης ζητάει παρέμβαση της αστυνομίας!

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή μουσικές εκδηλώσεις στο ΑΠΘ, ο υποψήφιος του συνδιασμού της Κατερίνας Νοτοπούλου, Ευάγγελος Χεκίμογλου, έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:

«Αγαπητή Αστυνομία, Από τις 7μμ σήμερα στο Πανεπιστήμιο άρχισαν οι μουσικές. Μήπως να πηγαίνατε τώρα, πριν μαζευτούν πολλοί και δεν θέλετε να τους ενοχλήσετε; Ευχαριστώ».

xekimoglou

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να κρατά επαμφοτερίζουσα στάση για το κλίμα αστυνομοκρατίας στα πανεπιστήμια (μια με τους φοιτητές, μια με το «νόμο και την τάξη») ψαρεύοντας σε θολά νερά, έρχεται ο οικονομολόγος κ. Χεκίμογλου, που συμμετείχε ως υποψήφιος στο δημοτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», να ζητήσει την παρέμβαση της αστυνομίας.

Άραγε, ποιά είναι η θέση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Νοτοπούλου και του κόμματός της για το θέμα αυτό; Έχουν σκοπό να ξεκαθαρίσουν την στάση τους ή θα συνεχίσουν να πορεύονται στον γνώριμο τους δρόμο «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ»;

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα