Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Όλοι την Τετάρτη στο Σύνταγμα: Οι κατά τόπους συγκεντρώσεις δίνουν το στίγμα

Κορυφώνεται το άνοιγμα των Κομματικών Οργανώσεων της Αττικής ώστε αύριο να πλημμυρίσει το Σύνταγμα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ.

Ο Νίκος Καραγιάννης, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Νοτιοδυτικών Συνοικιών – Περιστερίου, μιλώντας στον «Ριζοσπάστη» στάθηκε στην πρόσφατη συγκέντρωση στο Αιγάλεω, «που αποτελεί τη μεγαλύτερη των τελευταίων δεκαετιών», και στην πολύ μαζική και μαχητική συγκέντρωση στο Περιστέρι την 9η Μάη, αναφέροντας ότι «μας γεμίζει αισιοδοξία και μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο στις μέρες που απομένουν, για να δώσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αυταπάρνηση τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή».

Εξήγησε ότι «στις συγκεντρώσεις ήρθαν για πρώτη φορά πολλοί που συναντηθήκαμε αυτά τα χρόνια και πλέον βλέπουν πιο καθαρά την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ». Οπως επίσης άνθρωποι που το 2015 «είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον ΣΥΡΙΖΑ, απογοητεύτηκαν και έβγαλαν συμπεράσματα από την περίοδο διακυβέρνησής του, αλλά και τα 4 χρόνια που στην κυβέρνηση ΝΔ αντιπολίτευση έκανε μόνο το ΚΚΕ. Αλλοι που είχαν διαφορετικές πολιτικές επιλογές και τώρα συμπορεύονται και δίνουν τη μάχη για την ενίσχυση του Κόμματος».

«Με βάση λοιπόν τη μαζικότητα των συγκεντρώσεων, αλλά και το θετικό κλίμα που συναντάμε στο άνοιγμά μας, φιλοδοξούμε στην κεντρική συγκέντρωση στις 17 Μάη ένα “κόκκινο ποτάμι” να ξεχυθεί από τις Δυτικές Συνοικίες της Αθήνας και να συναντηθεί με χιλιάδες λαού, για να πλημμυρίσει η Αθήνα», ανέφερε ο Ν. Καραγιάννης και συμπλήρωσε: «Με το ψηφοδέλτιο του Κόμματος και το κάλεσμα για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Σύνταγμα, οργανώνουμε τη δουλειά με χαρτί και μολύβι, άνθρωπο τον άνθρωπο, ενισχύουμε την επαφή με όλους όσους συναντήσαμε, συζητήσαμε το προηγούμενο διάστημα και έχουν εκφραστεί θετικά προς το Κόμμα, ειδικά όσους σκέφτονται να ψηφίσουν ΚΚΕ για πρώτη φορά, για να φτάσει ακόμα πιο ψηλά το Κόμμα στις εκλογές της 21ης Μάη».

Πηγή: 902.gr