Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Αυτοί έλειπαν…

Διάφοροι όψιμοιαντικαπιταλιστές του ΝΑΡ που έτρεξαν να βάλουν πλάτη στο μπλοκ των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ασκώντας άθλια πολεμική στην αγωνιστική Δημοτική Αρχή Πάτρας.

Μέσω του ΠΡΙΝ, λοιπόν, πετάνε σπόντες στα μουλωχτά, ότι η δημοτική αρχή «κινείται στα όρια της χρηστής διαχείρισης», για να τη συκοφαντήσουν ως «συστημική» δύναμη και να την παρουσιάσουν ως «μια από τα ίδια» για τον λαό της Πάτρας.

Ποιοι τα λένε αυτά;

  • Οι ίδιοι που κάτω από «αντικαπιταλιστικά» συνθήματα κρύβουν προτάσεις «μεταβατικής» διαχείρισηςμεταρρύθμισης του συστήματος.
  • Αυτοί που καλλιεργούσαν αυταπάτες ακόμη και για τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα το παίζουν επικριτές της αγωνιστικής δημοτικής αρχής Πάτρας!
    • Δεν τους βγαίνει η «σούπα» και δεν λένε ούτε με ποιους τάσσονται τελικά στον δήμο!
    • Ξεπερνούν ακόμα και τα όρια της γελοιότητας, όταν ισχυρίζονται ότι η δημοτική αρχή «έχει συμβάλει στον ακρωτηριασμό του κινήματος στην πόλη»!!!

Καμιά εμπιστοσύνη!
Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο!

Ξέρει ποιοι ήταν, είναι και θα είναι σταθερά μαζί του, απ’ όποια θέση κι αν βρίσκονται. Βλέπει όμως και ποιοι πολεμούν με ομοβροντία τη δημοτική αρχή και το ΚΚΕ, επειδή δεν τα δίπλωσε, παλεύει σταθερά για τα συμφέροντα και τα δίκια του λαού, μαζί με τον λαό, σε σύγκρουση με την πολιτική που απαξιώνει ολοένα και περισσότερο τις ανάγκες του.

SPOT TOY KKE Δυνατή «Λαϊκή Συσπείρωση» παντού! Σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική!

Μια είναι η απάντηση λοιπόν: Δημοτική αρχή της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ξανά, με δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη και όσο πιο ψηλά το ψηφοδέλτιό της στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Σωτήρη Παρίση! Για δυνατό τον λαό και ακόμα πιο δυνατούς τους αγώνες του την επόμενη μέρα!

Πηγή: 902.gr