Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Γαβ γαβ _Γαβ γαβ γαβ

Το γνωστό συστημικό παπαγαλάκι του ραδιοφωνικού «ΣΚΑΪ», που στο όνομα τάχα της σάτιρας εκτοξεύει εμετούς σε βάρος του ΚΚΕ, δεν κρατήθηκε ούτε χτες, Κυριακή των ευρωεκλογών.

Και τι δεν είπε… Από τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα περί «σταθερότητας στην Ελλάδα και την ΕΕ» (καρμπόν δηλαδή με τα κυβερνητικά συνθήματα) έως τους «αντικοινωνικούς βρομιάρηδες» του ΚΚΕ που ρυπαίνουν με τις «αντιδημοκρατικές τους ιδέες», τις προεκλογικές αφίσες και τα τρικάκια τους…

Το παραλήρημα ολοκληρώθηκε με το ποιοι κατά την κρίση του είναι καλό να ψηφίζουν και ποιοι όχι, κάνοντας επίθεση ειδικά στους νέους «που τα μυαλά τους είναι πουρές και δεν έχουν εμπειρία και ευθύνες». Κι όλα αυτά διανθισμένα με τη θεωρία των «δύο άκρων» και την ταύτιση κομμουνισμού – ακροδεξιάς!

Ας έχουν στον νου τους οι ιθύνοντες του «ΣΚΑΪ» ότι πέρα από τα πολιτικά ζητήματα που εγείρονται για τη συγκεκριμένη εκπομπή, το χτεσινό «σόου» αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της εκλογικής διαδικασίας και θα το βρει μπροστά της.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι το πρόθυμο …σκυλάκι του καναπέ, που γαβγίζει στο όνομα Βουλαρίνος, έβαλε κι άλλη φορά την ουρά στα σκέλια, όταν υπερέβαλε εαυτόν από το μικρόφωνο, για να υπηρετήσει την αντι-ΚΚΕ γραμμή της εργοδοσίας.

Πηγή Ριζοσπάστης

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε
Google News, Facebook και Twitter

Μοιραστείτε το: