Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Η 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ είναι γεγονός!

31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ είναι γεγονός! Χιλιάδες νέοι και νέες βρίσκονται στις Νηές Μαγνησίας. Για να ακουστεί δυνατά το μήνυμα: “Με την κοινή πάλη των λαών ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών. Έτσι γράφεται η Ιστορία!”.

Για να σταλεί μαζικό, αντιιμπεριαλιστικό – αντιπολεμικό μήνυμα αλληλεγγύης και κοινής πάλης των λαών. Για να σταλεί δυνατό μήνυμα διεθνιστικής αλληλεγγύης, από τη Θεσσαλία, μια περιοχή που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των σχεδίων εμπλοκής της χώρας μας στις πολεμικές αναμετρήσεις που διεξάγονται και προετοιμάζονται.

Και LIVE: Η ιστοσελίδα του «Οδηγητή», odigitis.gr, προσφέρει λύση σε όσους και όσες δεν καταφέρουν να βρεθούν στην 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ! Από σήμερα και μέχρι την αποχώρηση των κατασκηνωτών θα μεταδίδεται λεπτό προς λεπτό μέσω live twitter feed κάθε στιγμιότυπο. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν σε ζωντανό χρόνο ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο από τις αντιιμπεριαλιστικές δράσεις, τις συζητήσεις, τις συναυλίες, τις επισκέψεις στο Τρίκερι και φυσικά ζωντανή ανταπόκριση της μεγάλης πολιτικής συγκέντρωσης του Σαββάτου. 

Και σε συνεχή ροή ο 902 

30 χρόνια τώρα οι αντιιμπεριαλιστικές κατασκηνώσεις της ΚΝΕ γράφουν τη δική τους ιστορία, κατακτώντας ξεχωριστή θέση στον αγώνα του λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στις βάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, που πληθαίνουν σε όλη τη χώρα με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων.

Δείτε “Ατέχνως”: 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ 

Η κατασκήνωση στήθηκε σε έναν πανέμορφο χώρο, έναν παραθαλάσσιο οικισμό που βρίσκεται σε απόσταση 40 λεπτών από τον Βόλο, νοτιοδυτικά του Παγασητικού Κόλπου, σε πολύ κοντινή απόσταση από το νησάκι Τρίκερι.

Επιπλέον, στην 31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ συμμετέχουν με αντιπροσωπείες τους 8 Κομμουνιστικές Νεολαίες από χώρες της Ευρώπης.

Μέτωπο Νεολαίας του Κόμματος Εργασίας Αυστρίας
Κολεκτίβες Νέων Κομμουνιστών από την Ισπανία
Μέτωπο Κομμουνιστικής Νεολαίας από την Ιταλία
Κίνημα Νέων Κομμουνιστών από την Ολλανδία
Επαναστατική Κομμουνιστική Ένωση Νεολαίας (μπολσεβίκοι) από τη Ρωσία
Ένωση Κομμουνιστικής Νεολαίας Γιουγκοσλαβίας από τη Σερβία
Σουηδική Κομμουνιστική Νεολαία
Κομμουνιστική Νεολαία Τουρκίας

E-mail: [email protected]
Τηλ: 210 2592513, 210 2592514

Αλήθειες και ψέματα για το λιμό στην Ουκρανία, Νίκος Μόττας