Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Θωμάς Μπακαλάκος – Αφιέρωμα στα 40 χρόνια του στη μουσική (25/3 και 1/4)

“Τα αγροτικά”, “‘Οι προστάτες”, “Πορεία στη νύχτα”, “Ανοιχτή Επιστολή” και όλα τα μεγάλα τραγούδια του Θωμά Μπακαλάκου, τραγούδια του λαού και του αγώνα, επίκαιρα μέχρι και σήμερα, θα παρουσιαστούν σε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα 40 χρόνια του Θ. Μπακαλάκου στη μουσική, στο Ρυθμό Stage, από τον ίδιο το συνθέτη και τους συνεργάτες του, τις Τετάρτες 25 Μάρτη και 1 Απρίλη (προηγήθηκε μια ακόμα παρουσίαση την Τετάρτη 18 Μάρτη).

Η μουσική σκηνή Ρυθμός Stage με το αφιέρωμα στο τραγουδοποιό Θωμά Μπακαλάκο, τιμά τον σπουδαίο συνθέτη και δίνει την ευκαιρία στους φίλους του μουσικού του έργου, να τον ακούσουν και πάλι, μαζί και όλα τα μεγάλα τραγούδια του, που έγραψαν ιστορία.

bakalakos2

Στο αφιέρωμα για το Θωμά Μπακαλάκο, το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο μαέστρος Σπύρος Παγιάτης, επικεφαλής της ορχήστρας «ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ». Ένα σύνολο που έγινε με πρωτοβουλία του Σπύρου Παγιάτη και του τραγουδιστή Γιώργου Υδραίου, επί πολλά χρόνια ερμηνευτή των τραγουδιών του συνθέτη. Τραγουδούν μαζί με το συνθέτη, σε μια επιλογή από τα χαρακτηριστικότερα τραγούδια του ο Γιώργος Υδραίος και η Βάλια Τσιργιώτη.

Φιλικά συμμετέχουν η Ερωφίλη και η Τερέζα Κρητικού.

Είσοδος στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί
Ώρα έναρξης: 22.00

Rythmos Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 16345, Αθήνα
Τηλ: 210 975 0060 # E-mail: [email protected]