Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: Σε εξέλιξη η έκθεση αρχειακού υλικού

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της ΚΟ Αττικής για τα 75 χρόνια από την Απελευθέρωση της Αθήνας και την ένοπλη ταξική σύγκρουση του Δεκέμβρη του ’44, σε εξέλιξη είναι η έκθεση αρχειακού υλικού του Κόμματος, στην έδρα της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241), με τίτλο «Ένας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ».

Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης: Τετάρτη 5 μ.μ. – 8 μ.μ., Παρασκευή 5 μ.μ. – 8 μ.μ., Σάββατο και Κυριακή 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 5 μ.μ. – 8 μ.μ. Τις ίδιες ώρες θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου.

Παράλληλα, διακινείται το Λεύκωμα που έχει επιμεληθεί η ΚΟ Αττικής με τίτλο «1944. Η Απελευθέρωση της Αθήνας και η ταξική σύγκρουση του Δεκέμβρη. Ντοκουμέντα και διδάγματα».
Η
εκδήλωση παρουσίασης του Λευκώματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκέμβρη, στις 7 μ.μ. στο γήπεδο του Σπόρτιγκ, και θα ολοκληρωθεί με μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στο αντάρτικο τραγούδι.
Συμμετέχουν: Ρίτα Αντωνοπούλου, Στάθης Δρογώσης, Κώστας Θωμαΐδης, Νατάσα Μουσάδη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Διονύσης Τσακνής, Μανώλης Φάμελλος. Ενορχήστρωση: Θύμιος Παπαδόπουλος.

Έκθεση εκδόσεων της «Σύγχρονης Εποχής» 

Στο πλαίσιο της έκθεσης αρχειακού υλικού του Κόμματος στην έδρα της ΚΟ Αττικής, λειτουργεί έκθεση εκδόσεων της Σύγχρονης Εποχής που κυκλοφόρησαν από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα.

Η έκθεση λειτουργεί στο βιβλιοπωλείο της Αθήνας (Μαυροκορδάτου 1-3) στις μέρες και ώρες λειτουργίας του:

  • Δευτέρα: 9.00-16.00
  • Τρίτη: 9.00-20.00
  • Τετάρτη: 9.00-16.00
  • Πέμπτη: 9.00-20.00
  • Παρασκευή: 9.00-20.00
  • Σάββατο: 9.00-15.00.

902 click

🎈  «Ένας αιώνας δράσης μέσα από τις εκδόσεις του ΚΚΕ»

🎈  Εγκαινιάστηκε η συγκλονιστική έκθεση πρωτότυπου αρχειακού υλικού