Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Από το πρωί στη μάχη για «Πανσπουδαστική» πρώτη δύναμη ξανά! VIDEO 🎥ΦΩΤΟ

Με όλες τους τις δυνάμεις τα μέλη της ΚΝΕ, οι υποψήφιοι και οι φίλοι της «Πανσπουδαστικής» στα Πανεπιστήμια όλης της χώρας δίνουν τη μάχη των φοιτητικών εκλογών για την ανάδειξή της ξανά και με ενισχυμένες δυνάμεις σε πρώτη δύναμη στις φοιτητικές εκλογές.

Οι φοιτητικές εκλογές είναι η μεγαλύτερη κάλπη της νεολαίας, που θα στείλει το μήνυμά της δυόμισι βδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές. Με πρωτιά ξανά της «Πανσπουδαστικής» μπορεί να στείλει μήνυμα απόρριψης και καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής, ενίσχυσης του συλλογικού αγώνα για τα δικαιώματα της νέας γενιάς.

Μήνυμα συμπόρευσης με τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο που υψώνουν τη φωνή και το ανάστημά τους ενάντια στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, μήνυμα διαρκούς αγώνα για να μη συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών, για να δικαιωθούν οι οικογένειες των θυμάτων, μήνυμα αταλάντευτης αντίστασης στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, στην υποβάθμιση και εμπορευματοποίηση των σπουδών και των πτυχίων, μήνυμα για Φοιτητικούς Συλλόγους ζωντανούς, στήριγμα όλων των φοιτητών, μπροστάρηδες, διεκδικητές για όλα όσα αφορούν τους φοιτητές.

Στην Αθήνα

Στα Πανεπιστήμια της Αθήνας οι φοιτητές προσέρχονται στις κάλπες για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στα ΔΣ, να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, που βρίσκεται στη διεκδίκηση, στην αλληλεγγύη, στη συλλογικότητα!

Από το Πολυτεχνείο

Από το Πολυτεχνείο
Από το Πάντειο

Από το Πάντειο
Το κτίριο της Νομικής στα «κόκκινα»

Το κτίριο της Νομικής στα «κόκκινα»

«Σήμερα κρίνεται το μήνυμα που θα στείλουμε οι φοιτητές και οι φοιτήτριες», σημειώνει σε δήλωσή της η Χρύσα Λεμπέση – Πάκου, πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και εκ νέου υποψήφια με την «Πανσπουδαστική ΚΣ».

Στην Πάτρα

Η διαδικασία έχει ξεκινήσει από το πρωί στα Τμήματα και τις Σχολές του Πανεπιστημίου της Πάτρας και μέχρι στιγμής υπάρχει προσέλευση από τους φοιτητές στα σχολεία που πραγματοποιούνται οι εκλογές.

Μηνύματα για νέα πρωτιά της ΠΚΣ έστειλαν με τη σειρά τους πρόεδροι Φοιτητικών Συλλόγων του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Στα Τρίκαλα

Με ενθουσιασμό από το πρωί στις φοιτητικές εκλογές στη ΣΕΦΑΑ Τρικάλων, που διεξάγονται στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, για «Πανσπουδαστική» πρώτη δύναμη ξανά!

Στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Από το πρωί έχουν ανοίξει οι κάλπες των φοιτητικών εκλογών στις σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, προκειμένου οι φοιτητές να εκλέξουν τα νέα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων.

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για ακόμα μια χρονιά δίνουν τη μάχη οι υποψήφιοι με την «Πανσπουδαστική ΚΣ», ώστε να συνεχιστεί το δυνάμωμα του φοιτητικού κινήματος, με Συλλόγους ζωντανούς, αγωνιστικούς και διεκδικητικούς για όλες τις σύγχρονες ανάγκες των φοιτητών στις σπουδές και τη ζωή.

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε
Google News, Facebook _ Twitter