Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Χαιρετιστήριο του ΚΚ Τουρκίας στο ΚΚΕ για το εκλογικό αποτέλεσμα

Χαιρετιστήριο μήνυμα απέστειλε η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας προς το ΚΚΕ με αφορμή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στο οποίο αναφέρει:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Χαιρετίζουμε την επιτυχία του αδελφού μας κόμματος, του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στις ευρωεκλογές.

Ενώ τα αποτελέσματα των εκλογών δείχνουν μια άνοδο της δεξιάς σε πολλά μέρη της Ευρώπης, η επιτυχία των Ελλήνων κομμουνιστών είναι ένα ελπιδοφόρο παράδειγμα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τους εργαζόμενους σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.

Η σημασία του ΚΚΕ για την εργατική τάξη της Ελλάδας δεν περιορίζεται μόνο σε μια εκλογική επιτυχία. Ωστόσο, αυτή η εκλογική επιτυχία του ΚΚΕ, το οποίο συνέχισε να αυξάνει τα ποσοστά του τα τελευταία χρόνια και έλαβε το 9,30% των ψήφων στις ευρωεκλογές, αποτελεί άλλη μια ένδειξη ότι οι αντιδράσεις ενάντια στην αστική κυβέρνηση έχουν μετατραπεί σε μια πιο σταθερή εναντίωση στο καπιταλιστικό σύστημα. Αυτή είναι μια ευχάριστη ένδειξη για κάθε κομμουνιστή.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους συντρόφους μας Κώστα Παπαδάκη και Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο που θα συνεχίσουν να αποτελούν τη φωνή της εργατικής τάξης στο Ευρωκοινοβούλιο.

Συγχαίρουμε θερμά όλους τους αγωνιστές του ΚΚΕ και τους Έλληνες εργαζόμενους που ψήφισαν το ΚΚΕ.

Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας

Κεντρική Επιτροπή».

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλαξαν το ποδόσφαιρο – Γιάννης Γεωργάκης

Μοιραστείτε το: