Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Απόλυση κομπάρσου επειδή μίλησε υπέρ της Παλαιστίνης – Με πρωτοβουλία των εργαζόμενων τα γυρίσματα της σειράς σταμάτησαν

Με ανακοίνωση του το Σωματείο Εργαζομένων στον Οπτικοακουστικό Τομέα η «ΚΛΑΚΕΤΑ» καταγγέλλει την απόλυση κομπάρσου επειδή μίλησε υπέρ της Παλαιστίνης!

Όπως συγκεκριμένα αναφέρει: «Στα γυρίσματα της Amazon, σε συνθήκες 12ωρων και 14ωρών, πολλές φορές 6ήμερων, εξαντλητικών συνθηκών εργασίας, σε σειρά προπαγάνδας για το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, απολύθηκε κομπάρσος γιατί μίλησε υπέρ της Παλαιστίνης!

Μάλιστα, μια “συνάδελφος” από το Ισραήλ ξεστόμισε το αδιανόητο “καλά τους κάνουμε”, υπονοώντας την σφαγή 35.000 αμάχων, μεταξύ αυτών και 15.000 παιδιών. Η εργοδοσία των “Αργοναυτών” είναι εκτεθειμένη.

Προς τιμή των συναδέλφων, χτες το βράδυ και με δικιά τους πρωτοβουλία τα γυρίσματα σταμάτησαν! (Δείτε παρακάτω σχετικό video από την πρωτοβουλία των εργαζομένων).

Κλείνοντας, η ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρει: «Εδω και τώρα να απολογηθεί τόσο η ελληνική πλευρά, όσο και η πλευρά των χρηματοδοτών τους, για τις απαράδεκτες συνθήκες από η μία και για τις τακτικές “απαρτχάιντ” από την άλλη. Να παρθεί τώρα πίσω η απόλυση. Καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε εγρήγορση για κάθε ενδεχόμενο».