Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ας το κάνουμε όπως οι Πατρινοί, οι Καισαριανιώτες, οι Πετρουπολιώτες, οι Ικαριώτες, οι Χαϊδαριώτες. Μπορούμε

Τιμή και ευθύνη η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Αθήνας με επικεφαλής το Νίκο Σοφιανό που ξέρει καλά τα προβλήματα της πόλης, έχει και ολοκληρωμένη απάντηση στην κατεύθυνση της υπεράσπισης δικαιωμάτων, διεκδίκησης λύσεων προς όφελος των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη της επιβίωσης. Όλων αυτών που πλήττονται από τις αντιλαϊκές πολιτικές που αποφασίζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εφαρμόζουν στη χώρα μας η κυβέρνηση με την τοπική διοίκηση, αρωγός ο Νίκος Σοφιανός και το κόμμα του, το ΚΚΕ.

Συστρατεύομαι με το Νίκο Σοφιανό γιατί είναι ο μοναδικός που λέει ότι και ως δήμαρχος θα είναι αντιπολίτευση και θα αντιμάχεται όλους αυτούς, με οδηγό πάντα τις ανάγκες του λαού.

Συστρατεύομαι με το Νίκο Σοφιανό και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί τα δύσκολα χρόνια των µνηµονίων έδωσε με τη Λαϊκή Συσπείρωση και το κόμματου το ΚΚΕ, τη µάχη στο ∆ήµο και την Περιφέρεια στηρίζοντας λαϊκά αιτήµατα, διεκδικώντας µέτρα, πιέζοντας για λύσεις – ανάσες στη δύσκολη καθηµερινότητα του λαού µας. Η Λαϊκή Συσπείρωση έφερε για συζήτηση στο δηµοτικό και στο περιφερειακό συµβούλιο δεκάδες αιτήµατα κατοίκων, φορέων, σωµατείων κ.ά., καταφέρνοντας συχνά να αποσπάσει επιµέρους λύσεις.

Συστρατεύομαι με το Νίκο Σοφιανό και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί όλα αυτά τα χρόνια ήταν στις γειτονιές της Αθήνας, στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία, σε όλες τις δοµές του ∆ήµου και τις υπηρεσίες. Στήριξε τους χιλιάδες εργαζόµενους του ∆ήµου, ανεξάρτητα από τις εργασιακές τους σχέσεις.

4 3

Συστρατεύομαι με το Νίκο Σοφιανό και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες για πολιτισμό, αθλητισμό, ψυχαγωγία, χωρίς να αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε γι’ αυτά. Είναι απαίτηση των καιρών η διεκδίκηση κάθε ελεύθερου χώρου που έχει απομείνει στην πόλη μας, έτσι ώστε να γίνει φιλική στους πολίτες της. Είναι απαίτηση να σταματήσει η υποβάθμιση των συνοικιών, των πάρκων και των παιδικών χαρών που έχουν εγκαταλειφθεί από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές και τελούν υπό καθεστώς κατάληψης από δήθεν αλληλέγγυους-κερδοσκόπους.

Συστρατεύομαι με το Νίκο Σοφιανό και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί είναι οι μόνοι που αρνούνται να υπηρετήσουν πολιτικές και πρακτικές που πλήττουν βάναυσα όλους μας

Συστρατεύομαι με το Νίκο Σοφιανό και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί οι κομμουνιστές είναι οι μόνοι που μπορούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Συστρατεύομαι με το Νίκο Σοφιανό και τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί εμπνέομαι από τους κομμουνιστές δημάρχους σε Πάτρα, Ικαρία, Καισαριανή, Χαϊδάρι, Πετρούπολη. Έδειξαν όλοι τους τι μπορούν να πετύχουν για να ανακουφίσουν τη λαϊκή οικογένεια, να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της. Κυρίως έδειξαν τι μπορεί να πετύχει ο λαός αν αυτός έχει την εξουσία.

Συστρατεύομαι με το Νίκο Σοφιανό και σας καλώ να κάνουμε τη διαφορά στηρίζοντας τη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί έτσι στηρίζουμε τις ανάγκες μας και υπερασπίζουμε τη ζωή μας

Ας το κάνουμε οι Αθηναίοι, όπως οι Πατρινοί, οι Καισαριανιώτες,  οι Πετρουπολιώτες, οι Ικαριώτες, οι Χαϊδαριώτες. Μπορούμε. Το χρωστάμε στον εαυτό μας και στα παιδιά μας. Ακόμη και αν δεν εκλεγεί δήμαρχος, θα είναι δυνατότερη η φωνή μας, αποτελεσματικότερη η αντίστασή μας με δυνατή Λαϊκή Συσπείρωση.

Δημητρα Διαμαντοπούλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Αθήνας