Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βελόπουλος: Ακροδεξιό δεκανίκι της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Σύμμαχο για το – χουντικής έμπνευσης – αντιλαϊκό νομοσχέδιο περιορισμού των διαδηλώσεων βρήκε η κυβέρνηση στον Κυριάκο Βελόπουλο και το ακροδεξιό μόρφωμα του, την «Ελληνική Λύση».

«Παλιά μου τέχνη κόσκινο» για τον πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. οι επιθέσεις ενάντια στο εργατικό κίνημα και η ακροδεξιά ρητορική, ο Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή, όχι μόνο τάχθηκε υπέρ του νομοσχεδίου, αλλά ζήτησε αυστηροποίηση των ποινών που περιέχονται σε αυτό!

«Αν δεν αυστηροποιήσετε τις ποινές πάλι εδώ θα είμαστε να συνεδριάζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης». Είπε ότι στη χώρα, δεν υπάρχει πρόβλημα νόμων, ότι η κυβέρνηση φοβάται την αριστερά καθώς και ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτήν. Ανέφερε ότι η κυβέρνηση «πάει να εφαρμόσει ένα νόμο που εφαρμόζεται σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη» και αναρωτήθηκε «γιατί στην Ελλάδα πρέπει να υπάρχουν μπαχαλάκηδες».

Σημείωσε, επίσης, ότι η κυβέρνηση «κάνει πλημμέλημα το αδίκημα αντί για κακούργημα», προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση «θα αποτύχει πάλι γιατί φοβάμαι ότι δεν θέλετε να λύσετε το πρόβλημα».