Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Βουλή: Βία και χυδαιότητα από πρώην Σπαρτιάτη και βουλευτή του Βελόπουλου

Σε «αμέρικαν μπαρ» μετέτρεψαν το «ναό της αστικής Δημοκρατίας» ακροδεξιοί βουλευτές των Σπαρτιατών και του κόμματος του Βελόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο πρώην «Σπαρτιάτης», Κωνσταντίνο Φλώρο (και πλέον ανεξάρτητος), γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ο οποίος απεδείχθη άριστος γνώστης της γλώσσας των καταγωγίων…

Aφορμή φέρεται να ήταν η συζήτηση για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών.

Το καθ’ όλα απαράδεκτο επεισόδιο ξεκίνησε εντός Βουλής με τους δύο βουλευτές να χρησιμοποιούν χυδαίες εκφράσεις εντός της αίθουσας όπου διεξαγόταν η συζήτηση.

Φλώρος: Aυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.

Γραμμένος: Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι.

Φλώρος: Άντε.

Γραμμένος: Γ@@@ τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ@@@, θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιό@@@@.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε στο περιστύλιο με τον Κωνσταντίνο Φλώρο να πιάνει από τον γιακά τον Βασίλη Γραμμένο, να τον γρονθοκοπεί και να τον πετάει κατω.

Μετά το περιστατικό ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μένει να φανεί εάν θα γίνει μήνυση από τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία του αυτοφώρου για τον Κωνσταντίνο Φλώρο.

Αποκλεισμός 15 ημερών για τον Φλώρο

Μετά το άγριο περιστατικό ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, ζήτησε την απομάκρυνση του ανεξάρτητου βουλευτή με τη συνδρομή της φρουράς και εισηγήθηκε τον αποκλεισμό του από το κοινοβούλιο για 15 ημέρες.

Ειδικότερα ο κ. Τασούλας δήλωσε: Δυστυχώς ο κανονισμός δεν προβλέπει αυτή την κτηνώδη συμπεριφορά και είναι επιεικής γιατί όταν τον φτιάχναμε θεωρούσαμε ότι απευθυνόμαστε σε νοήμονες. Ζητώ την άδεια του Σώματος για να απομακρύνω τον βουλευτή με την φρουρά για 15 ημέρες από τις εργασίες του Σώματος. Θα ήθελα την άδεια σας. Είναι χάδι έναντι της χυδαιότητας και της κτηνώδους συμπεριφοράς του. Προφανώς θα υπάρξει άρση ασυλίας του. Ποινή χάδι αλλά δεν υπάρχει κάτι βαρύτερο δυστυχώς. Προφανώς θα παραπεμφθεί και στην επιτροπή δεοντολογίας.